Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen gyakori Magyarországon az ilyen férfi?
- magyar, vagy ha nem, beszél magyarul
- 23 és 32 év közötti a kora
- elfogadna 25 eves nőt párjául
- kizárólag normális, komoly kapcsolatban gondolkodik, nem érdekli szexkapcsolat
- párkapcsolatban hűséges típus
- egyedülálló
- se nem szegény, se nem kőgazdag, a széles középosztály tartományában helyezkedik el valahol
- szereti a munkáját, vagy legalabbis ki van békülve vele, bármit is dolgozik
- ha úgy hozza az élet, hajlandó lenne külföldre költözni, vagy legalábbis nincs benne ez a "ez a hazám, itt élek, sose leszek kivándorló " hozzáállás
- nem szarja le az egészségét nagy ívben, ha minimálisan is, de törődik a megőrzésével
- káros szenvedélyektől mentes
- nem depressziós
- nem pánikbeteg
- nincs egyéb mentális rendellenessége, se hajlama rá
- nem homofób
- nem a politikai élet a fő beszédtémája
- egyértelmű számára, hogy ha sokáig együtt van egy nővel, akkor azt elveszi feleségül
- csak olyannal van együtt sokáig, akit igazán szeret, mert nem kapcsolatfüggő
- képes a rendrakásra, takarításra, sütés-főzésre, és csinálja is ezeket
- nem háziállat ellenes
- szeretne gyereket, akár gyerekeket
- nem számítógépes játék függő, nem játszik heti X órát, nem a videojátékokból áll az összes szórakozása és társasági élete
- ha keveset is, ha ritkán is, de szeret könyvet olvasni
"mekkorák így a pártalálási esélyek?"
1:10⁶
37F incel
Na akkor most én is játszom:
- magyar, vagy ha nem, beszél magyarul ✅
- 23 és 32 év közötti a kora ✅
- elfogadna 25 eves nőt párjául ✅
- kizárólag normális, komoly kapcsolatban gondolkodik, nem érdekli szexkapcsolat ✅
- párkapcsolatban hűséges típus ✅
- egyedülálló ❌
- se nem szegény, se nem kőgazdag, a széles középosztály tartományában helyezkedik el valahol ✅
- szereti a munkáját, vagy legalabbis ki van békülve vele, bármit is dolgozik ✅
- ha úgy hozza az élet, hajlandó lenne külföldre költözni, vagy legalábbis nincs benne ez a "ez a hazám, itt élek, sose leszek kivándorló " hozzáállás ✅
- nem szarja le az egészségét nagy ívben, ha minimálisan is, de törődik a megőrzésével ✅
- káros szenvedélyektől mentes ✅
- nem depressziós ✅
- nem pánikbeteg ✅
- nincs egyéb mentális rendellenessége, se hajlama rá ✅
- nem homofób ✅
- nem a politikai élet a fő beszédtémája ✅
- egyértelmű számára, hogy ha sokáig együtt van egy nővel, akkor azt elveszi feleségül ✅
- csak olyannal van együtt sokáig, akit igazán szeret, mert nem kapcsolatfüggő ✅
- képes a rendrakásra, takarításra, sütés-főzésre, és csinálja is ezeket ✅/❌ - rezeg a léc a sütés-főzésnél
- nem háziállat ellenes ✅
- szeretne gyereket, akár gyerekeket ✅
- nem számítógépes játék függő, nem játszik heti X órát, nem a videojátékokból áll az összes szórakozása és társasági élete ✅, amennyiben X < 4-5.
- ha keveset is, ha ritkán is, de szeret könyvet olvasni❌
21
Aham. És hol? A képzeletedben? Kinek van 3-4 autója? Még én is a középosztályhozz tartozom, mert van egy (kis) lakásom meg van mit ennem, de nincs egy fillér megspórolt pénzem sem, nem megyek nyaralni, nincs autóm, stb.
Szerintem ilyen nincs akiben mind meg van, ha meg mégis, ugyis olyan kevés hogy kb esélytelen lenne hogy tetszen külsőre is.
Amugy a 23ból 21 igaz rám :)
Rám 2-3 nem igaz a listából. Nem hiszem, hogy könnyű olyat találni, akinél ez mind igaz.
"Aham. És hol? A képzeletedben? Kinek van 3-4 autója? Még én is a középosztályhozz tartozom, mert van egy (kis) lakásom meg van mit ennem, de nincs egy fillér megspórolt pénzem sem, nem megyek nyaralni, nincs autóm, stb."
Te sajnos nem tartozol a középosztályhoz. Ez még a szegény kategória. Rosszul hangzik, de Magyarországon az emberek jelentős része ide sorolható.
Majdnem ilyen vagyok mint amilyennek leírtál, a gyereket kivéve.
Mert abban nem vagyok biztos.
De egy kezdeményezésnél, egy kapcsolat elején ez mit sem számít ami leírtál.
Hidd el ha bejön valaki akkor nem ezek fognak elsősorban számítani, hanem elfogadóbb, elnézősebb leszel a másikkal szemben és ez többet számít mint az összes pont.
Hozzátéve hogy sosem volt kapcsolatom, bármennyi jó ezeket egymás után írni és diploma után hajszolom magamat, tanulok és figyelek önmagamra.(rendszeres sportot még bevezetek, de egyelőre elvagyok a hobbijaimmal) Nem ezen fog múlni egy kapcsolat kimenetele, hosszabb távon esetleg de előtte úgy sem fogod ezeket megkérdezni.
Amúgy ismerek ilyeneket, de a magánéletükbe nem vagyok biztos.
Ezért azt mondanám van, de ritka az aki hűséget vállal minden áron ebben a korban. Még túl sok a kötöttség. 30 vagy afölött talán már találhatsz többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!