Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jelentős férfitöbblet van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelentős férfitöbblet van Magyarországon a 35 alatti korosztályban?

Figyelt kérdés
Fontos, hogy női vagy férfi szemmel látjátok.

2020. máj. 13. 17:22
A kérdező szavazást indított:
Nincs jelentős férfitöbblet (én férfi vagyok)
Jelentős férfitöbblet van (én férfi vagyok)
Nincs jelentős férfitöbblet (én nő vagyok)
Jelentős férfitöbblet van (én nő vagyok)
52 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Nincs

Akarmiket is fognak ideirogatni.

2020. máj. 13. 17:30
 2/16 anonim ***** válasza:
12%
Hatalmas férfitöbblet van, nem véletlen hogy a férfihús kilója is folyamatosan egyre olcsóbb.
2020. máj. 13. 17:39
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

Mindjárt magmondom.

35 év alatti hölgyek, kit érdekel egy 57 éves férfi?

2020. máj. 13. 17:46
 4/16 anonim ***** válasza:
86%

Azért mert ide rendszeresen jár fel egy 2%-os periférián lévő incel kissesség panaszkodni.Aki egész nap a szobájában a gép mögött döglik, 0 szoc kapcsolattal barátok nélkül. Az még nem a valóság.

Én pl 15 év alatt találkoztam vagy 5-6 nálam próbálkozó növel. Volt aki hozzám is akart jönni. Bár vastagon anyagi okokból.

Pedig nem vagyok szép.

Nem mint ha egyébként egy anonim fórumon való rinyálás bármit is megoldana. Persze sosem fogjátok megunni.

De akkor mondjuk egy Kinai vagy egy Indiai férfi mit szóljon HÁÁÁ ?

Egy 31 F

2020. máj. 13. 17:55
 5/16 anonim ***** válasza:
10%

Nem vagy szep, csak gazdag.

"Igy is jo!" - mondta a suszter, amikor az anyosat talalta fejbe az inas helyett a kaptafaval :)

35F incel

2020. máj. 13. 17:57
 6/16 anonim ***** válasza:
76%

A gond inkább az, hogy majdnem minden férfi ugyanarra a női korcsoportra feni a fogát. Még ha több nő is lenne, akkor is gond lenne abból, hogy a 20 éves egyetemistáktól a hatvan éves majdnem nyugdíjasig a férfiak jelentős része a 17-25(esetleg 30) éves nőkre/lányokra hajt; az számukra a legvonzobb korcsoport.

25N

2020. máj. 13. 17:58
 7/16 anonim ***** válasza:
27%
Vajon miért olyan nehéz megszerezni egy nőt? Túl sok a vetélytárs.
2020. máj. 13. 18:00
 8/16 anonim ***** válasza:
85%

Nincs. Ismerősi körben én még csak nem is találkoztam a “férfitöbblet” szóval, pedig rengeteg full átlagos és/vagy rondácska pasit ismerek. Mégsem panaszkodnak. Miért? Mert normális személyiségük van, nem otthonülő/antiszociális/ depressziós/ gyűlölködő elmebetegek.

Ezzel a férfitöbblet szóval itt gyakorin találkoztam először. Milyen meglepő, a szerencsétlen lúzerektől. Könnyebb erre fogni, mint tenni azért, hogy ne tartsa őket mindenki bolondnak.

2020. máj. 13. 18:48
 9/16 anonim ***** válasza:
71%

A fenti normális válaszokat azzal egészíteném ki, hogy az "élményt" nagyban befolyásolja az, hogy valakinek a szűkebb környezetében hogyan alakulnak a viszonyok. Például, ha valaki huszonéves férfiként egy kis faluban van, ahonnan a csajok többsége elhúzott továbbtanulni, ott lehet gond. De kevésbé extrém esetben nem fordul elő, hogy "elfogynak" a hölgyek, mivel mindig van valamennyi éppen szabad csaj a korosztályban.

Az pedig a gyakorlat szempontjából tök mindegy, hogy adott idősávban(!!!) kereséskor 100 nőre 90 vagy 110 hapsi jut, mivel a lányok úgyis csak azzal jönnek össze, aki nekik bejön, inkább vannak egyedül, mint egy balfékkel... Aztán az idő folyamán úgyis van fluktuáció mindkét nemnél, ami sokkal jelentősebb hatással bír, mint a párkeresők abszolút száma. Egy példa: lehet, hogy most nem találok olyan lányt, aki bejön vagy akinek én is tetszek, de lehet, hogy 2 hónap múlva összejövök egy olyannal, aki most épp egy friss szakítást hever ki vagy államvizsgára készül, emiatt épp most nem keres párt... Addig meg azok, akik nem kellenek vagy akiknek én nem kellek összejönnek mással, emiatt lehet, hogy maga a "választék" mérete épp akkora lesz, mint most. Csak ugyebár más emberek, más lehetőségek... Ezért butaság a számokon rugózni.

2020. máj. 13. 19:15
 10/16 anonim ***** válasza:
28%
106 férfire 102 nő jut hivatalosan. Mindenki döntse el. hogy ha ezt pl millióra vetítjük, akkor a 400 ezer differencia sok v kevés...
2020. máj. 13. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!