Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen gyakori Magyarországon az ilyen férfi?
- magyar, vagy ha nem, beszél magyarul
- 23 és 32 év közötti a kora
- elfogadna 25 eves nőt párjául
- kizárólag normális, komoly kapcsolatban gondolkodik, nem érdekli szexkapcsolat
- párkapcsolatban hűséges típus
- egyedülálló
- se nem szegény, se nem kőgazdag, a széles középosztály tartományában helyezkedik el valahol
- szereti a munkáját, vagy legalabbis ki van békülve vele, bármit is dolgozik
- ha úgy hozza az élet, hajlandó lenne külföldre költözni, vagy legalábbis nincs benne ez a "ez a hazám, itt élek, sose leszek kivándorló " hozzáállás
- nem szarja le az egészségét nagy ívben, ha minimálisan is, de törődik a megőrzésével
- káros szenvedélyektől mentes
- nem depressziós
- nem pánikbeteg
- nincs egyéb mentális rendellenessége, se hajlama rá
- nem homofób
- nem a politikai élet a fő beszédtémája
- egyértelmű számára, hogy ha sokáig együtt van egy nővel, akkor azt elveszi feleségül
- csak olyannal van együtt sokáig, akit igazán szeret, mert nem kapcsolatfüggő
- képes a rendrakásra, takarításra, sütés-főzésre, és csinálja is ezeket
- nem háziállat ellenes
- szeretne gyereket, akár gyerekeket
- nem számítógépes játék függő, nem játszik heti X órát, nem a videojátékokból áll az összes szórakozása és társasági élete
- ha keveset is, ha ritkán is, de szeret könyvet olvasni
Na, akkor alljunk neki az uttorok 12 pontjanak....
- magyar, vagy ha nem, beszél magyarul ✅
- 23 és 32 év közötti a kora ❌
- elfogadna 25 eves nőt párjául ✅
- kizárólag normális, komoly kapcsolatban gondolkodik, nem érdekli szexkapcsolat ✅
- párkapcsolatban hűséges típus ✅
- egyedülálló ✅
- se nem szegény, se nem kőgazdag, a széles középosztály tartományában helyezkedik el valahol ❌
- szereti a munkáját, vagy legalabbis ki van békülve vele, bármit is dolgozik ❌
- ha úgy hozza az élet, hajlandó lenne külföldre költözni, vagy legalábbis nincs benne ez a "ez a hazám, itt élek, sose leszek kivándorló " hozzáállás ✅
- nem szarja le az egészségét nagy ívben, ha minimálisan is, de törődik a megőrzésével ❌
- káros szenvedélyektől mentes ✅
- nem depressziós ❌
- nem pánikbeteg ✅
- nincs egyéb mentális rendellenessége, se hajlama rá ❌
- nem homofób ❌
- nem a politikai élet a fő beszédtémája ✅
- egyértelmű számára, hogy ha sokáig együtt van egy nővel, akkor azt elveszi feleségül ✅
- csak olyannal van együtt sokáig, akit igazán szeret, mert nem kapcsolatfüggő (ez beugratos kerdes...)
- képes a rendrakásra, takarításra, sütés-főzésre, és csinálja is ezeket ✅
- nem háziállat ellenes ✅ (kutyat nem szeretem, macskat igen, most is van 5)
- szeretne gyereket, akár gyerekeket ❌
- nem számítógépes játék függő, nem játszik heti X órát, nem a videojátékokból áll az összes szórakozása és társasági élete ✅
- ha keveset is, ha ritkán is, de szeret könyvet olvasni ✅
37F incel
- magyar, vagy ha nem, beszél magyarul ✅
- 23 és 32 év közötti a kora ❌ (erről némileg lecsúsztam)
- elfogadna 25 eves nőt párjául ✅
- kizárólag normális, komoly kapcsolatban gondolkodik, nem érdekli szexkapcsolat 🟡 (érdekel, ha úgy adódna, de nem ez a fő célom)
- párkapcsolatban hűséges típus ✅
- egyedülálló ✅
- se nem szegény, se nem kőgazdag, a széles középosztály tartományában helyezkedik el valahol ✅
- szereti a munkáját, vagy legalabbis ki van békülve vele, bármit is dolgozik ✅
- ha úgy hozza az élet, hajlandó lenne külföldre költözni, vagy legalábbis nincs benne ez a "ez a hazám, itt élek, sose leszek kivándorló " hozzáállás ✅
- nem szarja le az egészségét nagy ívben, ha minimálisan is, de törődik a megőrzésével ✅
- káros szenvedélyektől mentes 🟡 (amennyiben alkalmankénti sörözés belefér)
- nem depressziós ✅
- nem pánikbeteg ✅
- nincs egyéb mentális rendellenessége, se hajlama rá 🟡 (enyhe beszédhiba annak számít?)
- nem homofób ✅
- nem a politikai élet a fő beszédtémája ✅
- egyértelmű számára, hogy ha sokáig együtt van egy nővel, akkor azt elveszi feleségül ✅
- csak olyannal van együtt sokáig, akit igazán szeret, mert nem kapcsolatfüggő ✅
- képes a rendrakásra, takarításra, sütés-főzésre, és csinálja is ezeket ✅
- nem háziállat ellenes ✅
- szeretne gyereket, akár gyerekeket ✅
- nem számítógépes játék függő, nem játszik heti X órát, nem a videojátékokból áll az összes szórakozása és társasági élete ✅
- ha keveset is, ha ritkán is, de szeret könyvet olvasni ✅ (tavaly olyan 20 ezer oldalt olvastam el)
"csak sajnos nekem is vannak elvárásaim."
tényleg, erről még nem is volt szó!
lehet, hogy 1000-ből átlagosan mondjuk 1 férfi megfelel kivétel nélkül az összes minden pontnak
na de mi van, ha ő is előveszi a kis listáját, aminek 1000-ből átlagosan 1 nő felel meg? mekkorák így a pártalálási esélyek?
Szerintem ezek alap dolgok lennének, plusz még a szexualitást nem is említted.
Én már ott tartok, hogy okos, kedves, jó humorú. Ez sem jön össze. De én kétszer annyi idős vagyok, mint te. :)
Ne add alább. Biztosan tudom, hogy vannak nagyon rendes férfiak a korosztályodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!