Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek milyen gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen gyakori Magyarországon az ilyen férfi?

Figyelt kérdés

- magyar, vagy ha nem, beszél magyarul

- 23 és 32 év közötti a kora

- elfogadna 25 eves nőt párjául

- kizárólag normális, komoly kapcsolatban gondolkodik, nem érdekli szexkapcsolat

- párkapcsolatban hűséges típus

- egyedülálló

- se nem szegény, se nem kőgazdag, a széles középosztály tartományában helyezkedik el valahol

- szereti a munkáját, vagy legalabbis ki van békülve vele, bármit is dolgozik

- ha úgy hozza az élet, hajlandó lenne külföldre költözni, vagy legalábbis nincs benne ez a "ez a hazám, itt élek, sose leszek kivándorló " hozzáállás

- nem szarja le az egészségét nagy ívben, ha minimálisan is, de törődik a megőrzésével

- káros szenvedélyektől mentes

- nem depressziós

- nem pánikbeteg

- nincs egyéb mentális rendellenessége, se hajlama rá

- nem homofób

- nem a politikai élet a fő beszédtémája

- egyértelmű számára, hogy ha sokáig együtt van egy nővel, akkor azt elveszi feleségül

- csak olyannal van együtt sokáig, akit igazán szeret, mert nem kapcsolatfüggő

- képes a rendrakásra, takarításra, sütés-főzésre, és csinálja is ezeket

- nem háziállat ellenes

- szeretne gyereket, akár gyerekeket

- nem számítógépes játék függő, nem játszik heti X órát, nem a videojátékokból áll az összes szórakozása és társasági élete

- ha keveset is, ha ritkán is, de szeret könyvet olvasni

2021. aug. 3. 15:47
A kérdező szavazást indított:
Rengeteg ilyen férfi van, csak körül kell nézni.
Akadnak ilyen férfiak, de nem ez a gyakori.
Ritka az ilyen férfi, nagy szerencse kell ilyet találni.
Ritka mint a fehér holló, felejtős.
59 szavazat
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
27%
Szia. Ket dolog nem teljes mértékben igaz ram
2021. aug. 3. 15:52
 2/48 anonim ***** válasza:
87%
izé.. emberek vagyunk. szerintem ha véletlen találsz is olyat, akinél mind a huszonhárom pontot kipipálhatod, annál speciel pont az érzelmek fognak hiányozni.
2021. aug. 3. 15:53
 3/48 anonim ***** válasza:
71%

Én pont magamra ismertem, kicsit jobban rápörögve az egészségre, meg az olvasásra.

Na jó, kb. kéthavonta többet iszok a baráti társasággal, mint szalonspicc, de csak kultúráltan, nem szétcsúszósra.

2021. aug. 3. 15:53
 4/48 anonim ***** válasza:
68%

A lista 90%-a elég alap kéne legyen amúgy, de tény hogy nem sok van.

Nálam 2 pont nem ok, én nem akarok gyereket (ez van), a házasság sem fontos nekem, a többi tök oké.

Kérdésre a válasz: nem gyakori.

2021. aug. 3. 15:54
 5/48 anonim ***** válasza:
100%
egyébként sok olyan lesz, akinél mondjuk csak néhány nem igaz. na de olyan, hogy mindegyik... inkább lottózz.
2021. aug. 3. 15:54
 6/48 anonim ***** válasza:
83%
Jaj, az egyedülállót nem néztem. Akkor az nem igaz rám. 3-as voltam
2021. aug. 3. 15:55
 7/48 anonim ***** válasza:
62%
Csak ennyi, még írj össze néhány kizáró okot. :D
2021. aug. 3. 15:59
 8/48 anonim ***** válasza:
51%

Elvesztettel a szamitogepnel es az olvasasnal.

Utalok konyvet olvasni, nem kot le, youtubeon viszonylag sok egyetemi kurzust vegigenztem-hallgattam mar, masak vagyunk miert szamit az hogy ki hogy szeret tanulni?

A szamitogepes jatekok nagyon de nagyon jo szorakozas es tok jol lekotik az embereket. Miert volan rosszabb mint egy konyv olvasas?

Voltak exeim akik nem tudtak mit kezdeni magukkal. Nem tudtak magukat lefoglalni, vagy mindog mehetnekjuk volt vagy ez vagy azt kellett csinalni. Ami ennel rosszabb hogy engem is rangattak ide oda... Ha te is ilyen vagy akkor nagyon figyelj oda kit szedsz ossze mert sok ido mig kibukik a dolog.

Amugy sztem akinek ilyen elvarasi listaja van az psichologust kene felkeressen, az elet nem ideális, nincs idealis par, mindenki budoset xarik stb. Kicsit te engedsz kicsit o, elfogadod ezt o elfogadja azt. Nehez dolgod lesz az fix

2021. aug. 3. 16:00
 9/48 anonim ***** válasza:
17%
Van aki végigolvasta? XD
2021. aug. 3. 16:07
 10/48 anonim ***** válasza:
67%
Szinte minden pontja igaz a férjemre. Ő egy 10 éves kapcsolatból lépett ki, nem sokkal előtte, mikor megismertem. Úgyhogy nem sokáig volt egyedül. Az ilyen férfiak hamar elkelnek, úgyhogy szerencse kérdése, hogy épp akkor találkozol vele, mikor szabad. Azóta elvett feleségül, külföldre költöztünk, rendszerető, jól főz, jó munkája van, sokat olvas, vigyáz az egészségére.
2021. aug. 3. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!