Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tűnjek heteroszexuálisn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tűnjek heteroszexuálisnak, ha nincs párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

Anyu azt hiszi leszbikus vagyok, és folyton ezen áll a vita. Nem vagyunk egyébként bizalmas viszonyban, tehát nem is értem, hogy miért meglepő neki, hogy nem hall tőlem fiúkról. Sosem beszéltünk ilyenekről. Meg igazából nincs is képben senki, szóval ha jó lenne a kapcsolatunk se tudnék semmi szerelemmel kapcsolatos dologról beszélni vele. Viszont már elég idős vagyok(19 leszek októberben) ahhoz, hogy fura legyen, hogy még soha nem volt senki, soha nem is tetszett senki, vagy legalábbis anyu tudomása szerint. :D

Szerintetek hogy tűnjek heteroszexuálisnak?

2021. aug. 3. 14:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit nem csinálnék, nem érdekelne mit gondolnak. Soha nem beszéltem ilyesmiről a szüleimmel és nem is fogok, mert szerintem semmi közük nincsen hozzá. Majd, ha lesz arra érdemes párom, akkor bemutatom nekik stb., de biztosan nem fogok nekik beszámolni a szerelmi életemről. Azt gondolom, hogy ez mindenkinek a saját magánügye. Tőlem alapból nagyon távol áll, hogy én bárkivel kibeszéljem az ilyesmit, barátokkal sem szoktunk soha ilyesmiről beszélgetni, hogy jajj de helyes meg jóképű a nem tudom kicsoda stb., szerintem ez már-már gyerekes. Én nem ilyen vagyok.
2021. aug. 3. 15:04
 12/31 anonim ***** válasza:
95%

"Vagy ha van valami kedvenc enekesed ferfiak kozil vagy szineszed szerezz egy nagy posztert rola es tedd ki a szobad falan. Igy kevesbe fog aggodni."

Ja, majd a hülyeségeket beszélő anyja kedve szerint élje az életét. Jó, hogy nem akarod, hogy a kedvéért menjen férfiprostihoz... És ez nem aggódás, ez rosszindulatúság. "Szolok ha talalok valaki ertelmeset." Nem kell szólnia.

2021. aug. 3. 15:05
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne bármit is mondanod neki? Inkább örüljön, hogy nem olyan k|_|rva a lánya mint a hozzá hasonló korúak egyre nagyobb része.
2021. aug. 3. 15:20
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz bármilyennek tűnni egy ilyen fogyatékos retardált szemébe? Inkább örülj, hogy oár éven belül megszakíthatod vele a 'kapcsolatot.
2021. aug. 3. 15:54
 15/31 A kérdező kommentje:

Hát az biztos, hogy pár éven belül más okok miatt is minimumra redukálom a kapcsolatot (vagy megszakítom, ha nem látok javulást, esetleg rosszabb lesz). Viszont most erre előreláthatóan ha a jövőre vonatkozó terveimet nézem, nincs lehetőség minimum egy évig biztosan, és ez csak az az eset, amit arra terveztem, hogy mondjuk nem vesznek fel egyetemre. Ha meg felvesznek akkor ez a kapcsolat leépítősdi csúszik.

Addig meg ki kéne iktatni a felesleges vitatémat. Viszont értelmes megbeszélésre alkalmatlan a drága jóanyám, mert az ilyen kezdeményezéseket személyes sértésnek veszi, meg amúgy sem tud velem normálisan beszélni, csak folyton hülyének néz, kiabál, meg azt hiszi, hogy mindig mindenben igaza van, és az övével nem egyező bármilyen véleményem, az tuti csak azért az, ami, mert ellenkezni akarok vele...

Így maradt a negjátszom magam, amíg nem tudom leépíteni, mert ilyen emberrel kulturáltan beszélni komolyabb témáról nem lehet.

2021. aug. 3. 19:30
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg vedd fel a fapofát és akármit mond, bőszen helyeselj, igen, persze, szerintem is, igazad van. Így nincs vita, és örülhet a feje, hogy mindig okosat szól.
2021. aug. 3. 20:18
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézz körül az utcán a többi lány mitöl tünik heteronak? Na ez kb ilyen.
2021. aug. 3. 22:54
 18/31 anonim ***** válasza:
98%

Ha nagyon konzervatív és prűd, akkor "kérj tőle tanácsot" valamilyen szexuális jellegű dologban, hozd nagyon kellemetlen helyzetbe.

Legközelebb kerülni fogja a témát.

Én így csináltam.

Én ezt mondtam:

Nem tudom miért nem tudok megfogni egy pasit sem állandó kapcsolatra, pedig mikor orálisan elégítem ki, látványosan élvezi a dolgot, nem volt még rá panasz senkitől sem.

Vagy én csinálok valamit rosszul és nem merik a szemembe mondani?

Anya te már régóta együtt vagytok apával és boldogok vagytok.

Hogy tudtad az ujjaid köré csavarni?

Garantáltan nem hozza többé szóba, sőt kerülni fogja a témát.

2021. aug. 3. 23:57
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Mond, hogy az vagy, akkor lehet leakad rólad.
2021. aug. 4. 06:47
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz annak tűnni? Az vagy, ami vagy.
2021. aug. 4. 07:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!