Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért fikázzák a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért fikázzák a legjobban kinéző férfiakat és jönnek össze nyomingerekkel?

Figyelt kérdés

Azt hiszik, hogy a kanijuk jobban néz ki mint Bud Spencer az olimpia előtt? Álmodik a nyomor.

[link]

Tudják, hogy úgysem kaphatják meg őket vagy mi?

2021. aug. 2. 20:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Mindenkinek más az esete , ezt neked kellene elfogadnod
2021. aug. 2. 20:16
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
manapság sok mindenki másképpen néz ki..
2021. aug. 2. 20:17
 3/28 anonim ***** válasza:
96%

Remélem tudod, hogy az ízlés szubjektív.

Nem, nekem például sose jött be Bud Spencer. Nem tetszenek a nagyon kigyúrt, nagydarab férfiak.

Az én barátom számomra (!) sokkal helyesebb és igazából ez számít. Ismételten, az ízlés szubjektív.

E. V.

2021. aug. 2. 20:18
 4/28 anonim ***** válasza:
96%

Nincs kanim. Szerelmem van. Aki történetesen szintén olasz, de nem ez a típus, mert ez nem tetszik. Látom nem engeded el a dolgot, már másodszor írsz kérdést ezzel a B.S. képpel. Ne hisztériázz, a földhöz is verheted magad akkor sem tudod mások ízlését befolyásolni.

Ps. Jók a kulcsszavaid, tökéletesen jellemeznek téged 👌😂😂

2021. aug. 2. 20:24
 5/28 anonim ***** válasza:
92%
De miért pont Bud Spencert linkeled? Az emberek nagy része előtt Bud Spencerről a filmekben látott mackós alkata ugrik be, bár édes mindegy kit linkelsz, ha valakinek van párja, akkor számára ő lesz a tökéletes.
2021. aug. 2. 20:33
 6/28 anonim ***** válasza:
90%
Ezt mán megint hunnan szeded?
2021. aug. 2. 20:33
 7/28 anonim ***** válasza:
28%
Tökmindegy, itt a gyakorin álomvilág van. Például egy 179cm 84 kilós férfit az egyik kérdés alatt kövérnek tituláltak. Waat? Az, hogy pl. Jason Statham 178/84 az gondolom nem számít. Kövérke szegény. Na ennyit a gyakori népének hitelességéről.
2021. aug. 2. 20:38
 8/28 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon érdekes, mert eddig ezt fordítva hallottam. Úgy, hogy mi gonosz nők a nyomingereknek esélyt sem adunk, pedig lehet, hogy a világ legédesebb, legokosabb férfijai, míg az alfákkal akkor is összejövünk, ha vernek.
2021. aug. 2. 20:38
 9/28 anonim ***** válasza:
88%
Igen, az én ízlésemnek sokkal jobban néz ki a párom. Nemcsak hiszem, hanem szerintem így van és kész. Hiába próbálnál heteken át vergődni, alázni, nem mész vele semmire.
2021. aug. 2. 21:04
 10/28 anonim ***** válasza:
92%
Én úgy tudtam hogy a nők a legjobban kinéző férfiakat istenítik és nem fikázzák..és a nyomingerekkre meg rá se néznek..találjátok ki hogy most melyik!
2021. aug. 2. 21:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!