Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért fikázzák a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért fikázzák a legjobban kinéző férfiakat és jönnek össze nyomingerekkel?

Figyelt kérdés

Azt hiszik, hogy a kanijuk jobban néz ki mint Bud Spencer az olimpia előtt? Álmodik a nyomor.

[link]

Tudják, hogy úgysem kaphatják meg őket vagy mi?

2021. aug. 2. 20:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%
Nekem az a véleményem, hogy a kérdező nagyon rosszindulatú és primitív.
2021. aug. 2. 21:43
 12/28 anonim ***** válasza:
44%

Meleg vagy és bejön? Vagy miért zavar, hogy egy számodra vadidegen férfi nem kell számodra vadidegen nőknek? :D

Nekem a feje nem tetszik, meg a mackós alkata. De vannak nők, akik buknak a mackós alkatra, szerintem számukra jó pasi. Amúgy azt nem mondom, hogy csúnya, mert fess ember, csak nem az esetem, nem vonzódok hozzá. És igen, a barátom sokkal jobb pasi. Nem ilyen izmos, de nem is ilyen dagi. És fejre meg sokkal jobb... Nagyon jóképű barátom van.

2021. aug. 2. 21:53
 13/28 A kérdező kommentje:
#10: Rosszul tudtad. A legtöbb nőnek nyominger kanija van, 1000-ből egynek van otthon egy igazán jó példány mint például Bud Spencer. Csak ezt nem hajlandóak beismerni.
2021. aug. 2. 22:03
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Értjük, neked bejön Bud Spencer, de nem mindenkinek vonzó külsőre. Ezen mi nem érthető, most őszintén?
2021. aug. 2. 22:05
 15/28 anonim ***** válasza:
88%
13 drágaszág, ezzel jól leszóltad a saját nemedet. Remélem jön majd egy férfi aki helyretesz. Asszem itt te vagy a nyominger, és mégsem jut neked nő. Talán itt lenne az ideje comingoutolnod és keresned egy ilyen őstulok Bud Spencer klónt magadnak, ha már így odavagy érte 😏🤣
2021. aug. 2. 22:10
 16/28 anonim ***** válasza:
41%
Nekem tetszik B S fiatalkori teste. Viszont az ilyen kaliberű fehér pasiknál nincs esélyem, mert nagyon válogatnak. Így összejöttem egy kétszer ekkora kigyúrt roma sráccal. Úgy megkúr minden nap felállni alig bírok. Szerintem jobban jártam,mint B S-el.
2021. aug. 2. 23:01
 17/28 anonim ***** válasza:
68%
még ha a fiatal leonardo de capriot linkeled be hogy legyen is mérce..
2021. aug. 2. 23:34
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha vagdosnád előttem az ereidet közben krokodilkönnyeket hullatva, akkor is rezzenéstelen arccal állítanám, hogy nekem jobban tetszik a párom.
2021. aug. 3. 00:40
 19/28 anonim ***** válasza:
12%

Kerdezo. Ma a legtobb csalad apa nelkul no fel. Max ritkan latjak oket, de nem mindennap, igy a legtobben nem tudjak milyen egy ferfi felsotest.

Az anyjuk neveli oket, tanarnok tanitanak, igy mindenki noies lesz. Na ezert vonzodnak a h&m-es nyomikra. Veluk van lavcsika, meg szercsike, de dugcika nincs.

Mikor hallottal olyat egy notol, hogy falrenditoen szexelt? Ezek a fiukak nem alkalmasak erre, a nokben meg nincs igeny, mivel a ferfi mivolta tavol all toluk (nem volt apa a csaladban).

Nem hiaba can az, hogy tizeneve csak az elso fel evben van szex a kapcsolatokban, utana meg csak a vihogas, meg lavcsika.

2021. aug. 3. 05:40
 20/28 anonim ***** válasza:
Te tuti vlmi kan ctype vagy xd
2021. aug. 3. 08:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!