Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy olyan férfinak, aki 27...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan férfinak, aki 27 évesen még egy csókig sem jutott el, esélye sincs arra, hogy valaha párkapcsolatot találjon?

Figyelt kérdés
Ebből kifolyólag nyilván szűz is, ha még csók sem volt.
2021. aug. 2. 17:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Fogd be a pofádat 33-as! XD
2021. aug. 3. 12:56
 32/37 anonim ***** válasza:
Még is mi a francot tudnak a moderátorok tenni? Tiltsanak le bátran, majd vissza regisztrálok úgy is, ha olyan kedvem van.
2021. aug. 3. 12:59
 33/37 anonim ***** válasza:
Én nem incel voltam 30 éves koromig 27-es válaszoló, hanem egy sokat szenvedett férfi voltam, de most már boldog ember leszek, ti meg elkussolhatnátok már igazán. XD
2021. aug. 3. 13:01
 34/37 anonim ***** válasza:
Ne adja meg soha a jó isten senkinek, hogy tönkre tegye a csajommal a kapcsolatom, mert én biztos fejbe lövöm az illetőt. Szóval kuss legyen!
2021. aug. 3. 13:03
 35/37 anonim ***** válasza:
Kedves Alajos, nem kérek privát üzeneteket köszönöm. Hát ezzel a stílussal nem tudom melyik lakótelepi kocsmából szedted össze a barátnődet, de az sem fog veled maradni sokáig.
2021. aug. 3. 13:19
 36/37 anonim ***** válasza:
Ennél a kérdésnél a válaszokat olvasni szórakoztatóbb, mint a tv-t lesni. :D
2021. aug. 3. 17:23
 37/37 anonim ***** válasza:
KEDVES MODERÁTOROK. Elismert családon belüli erőszakért, és halálos fenyegetésért nem lehetne a rendőrségnek feldobni a kedvesnek éppen nem mondható kommentelőt?
2021. aug. 3. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!