Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy olyan férfinak, aki 27...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan férfinak, aki 27 évesen még egy csókig sem jutott el, esélye sincs arra, hogy valaha párkapcsolatot találjon?

Figyelt kérdés
Ebből kifolyólag nyilván szűz is, ha még csók sem volt.
2021. aug. 2. 17:29
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
40%
Gondolom tul nagyok az elvárásaid...
2021. aug. 2. 17:31
 2/37 anonim ***** válasza:
26%
Hogy hozta össze, hogy még csók sem volt?
2021. aug. 2. 17:35
 3/37 anonim ***** válasza:
53%

50%-50%.

Vagy lesz párkapcsolatod a jövőben, vagy nem.

2021. aug. 2. 17:40
 4/37 anonim ***** válasza:
42%
Valamiféle korreláció csak lehet a sikertelenség és a GYK-n való rinyálás között.
2021. aug. 2. 17:47
 5/37 anonim ***** válasza:
0%
Semmi esélyed
2021. aug. 2. 17:50
 6/37 anonim ***** válasza:
55%

Hat, amilyen a 0-27 volt, valszeg olyan lesz a 27-72....

37F incel

2021. aug. 2. 17:52
 7/37 anonim ***** válasza:
40%
Nekem volt csókom, kb 10 évesen, azóta semmi és 30 felett vagyok. Akkor mi van? :)
2021. aug. 2. 18:15
 8/37 anonim ***** válasza:
0%

Legszebb, legharmatosabb tiniszerelmből már biztosan kimaradt.

Tudod, amire az emberek sokáig (ha nem életük végéig) emlékeznek.

2021. aug. 2. 18:23
 9/37 anonim ***** válasza:
8: Én a legtöbb emberre egyébként is emlékszem. (akár egyetemi köszönőviszony szintű dolgokra is)
2021. aug. 2. 18:26
 10/37 anonim ***** válasza:
91%
Van esélyed kérdező. Ne hallgass az előttem szólókra. Én is szűz voltam és nem csókolóztam idén júliusig, pedig áprilisban töltöttem be a 30. életévemet, de idén júliusban megváltozott az életem és fordult a kocka. Találtam magamnak Pesten nőt, aki szeret, elfogad, tisztel engem, hűséges hozzám és kedves velem. Korábbi életem során egy nő sem állt velem szóba és egyik sem sétált volna velem kézen fogva Pest utcáin és egyik sem szexelt volna velem. Én sok minden voltam életem során és sokat szenvedtem mások miatt. Voltam neonáci, alkoholista, nőgyűlölő, szimpatizáltam az arab terroristákkal és volt rendőrségi eljárás ellenem, egyszer majd nem börtönbe kerültem, illetve voltam depressziós, idegbeteg, mentálisan sérült, pszichiátrián is voltam 3 hónapig, meg nem vagyok jóképű, introvertált vagyok, meg vézna vagyok és szegény. Szóval nem az a fajta férfi vagyok, aki után két kézzel kapdosnak a nők. Ennek ellenére van egy átlagos arcú, nagy mellű, jó testű csajom aki rendszeresen szexel, csókolózik velem, meg kielégít még orálisan is. Szóval ennyi. Tehát én vagyok az élő példája annak, hogy bármilyen férfinak lehet barátnője, később felesége ezen a világon.
2021. aug. 2. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!