Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan férfinak, aki 27 évesen még egy csókig sem jutott el, esélye sincs arra, hogy valaha párkapcsolatot találjon?
Figyelt kérdés
Ebből kifolyólag nyilván szűz is, ha még csók sem volt.2021. aug. 2. 17:29
21/37 anonim válasza:
Már, mint a másik férfit ölném meg, a csajomat sosem bántanám. De egyenlőre nincs rá szükség, hogy fegyvert szerezzek, mert a csajom boldog velem.
22/37 anonim válasza:
Csak nehogy labon lodd magad a nagy idegessegben, Lajoskam 😂
37F incel
23/37 anonim válasza:
19-es minden igaz, abból amit mondok. Én nem szoktam hazudni. Egy őszinte, megbízható, hűséges, erős akaratú, a kapcsolatomhoz foggal körömmel ragaszkodó férfi vagyok.
24/37 anonim válasza:
22-es nem kell aggódni. Mielőtt magamba lőnék téged lőnélek agyon, ha a kapcsolatomat fenyegetnéd.
25/37 anonim válasza:
Ne ugassál, ha 37 évesen incel vagy és nem volt még csajod kisapám.
26/37 anonim válasza:
Mondja az aki 30-ig incel volt, sokkal jobb :D
27/37 anonim válasza:
Gyerekek, ilyen elmbetegek szaladgálnak közöttünk. Félelmetes!
28/37 anonim válasza:
Jelentettem, de semmi reakció, csak az én kommentem tűnt el. 🤷♂️
29/37 anonim válasza:
Amúgy majd mekkora meglepetés lesz neki, mikor a három hetes komoly kapcsolata majd 3 hónap múlva lelép.
30/37 anonim válasza:
Remélhetőleg nem a bűnügyi hírekben fogunk hallani róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!