Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan férfinak, aki 27 évesen még egy csókig sem jutott el, esélye sincs arra, hogy valaha párkapcsolatot találjon?
Figyelt kérdés
Ebből kifolyólag nyilván szűz is, ha még csók sem volt.2021. aug. 2. 17:29
11/37 anonim válasza:
Engem 30 éves koromig a csajok vissza utasítottak, utáltak, a talpukat törölték belém, szemétkedtek velem, csúfoltak engem, kiröhögtek, meg levegőnek néztek, tudnék mondani név szerint nőket, akik engem sosem vettek ember számba és soha nem néznének rám férfiként. Ennek ellenére most még is boldog párkapcsolatban élek már 3 hete ismerem a csajom és mindent elmondtam neki magamról, az előéletemről de ő nem törődik semmivel, jól érezzük magunk együtt és s.z.a.r.u.n.k mindenki másra.
12/37 anonim válasza:
11: Nem rosszból, de 3 hét szerintem egy haversághoz is kevés, nem hogy több legyen belőle....
13/37 anonim válasza:
12-es nem izgat mit mondasz. Ami köztem és a csajom között kezdetét vette nem haverság, mert mindketten sok mindenen mentünk már keresztül az életünk során és elfogadtuk egymást, szeretjük egymást. Most fogok albérletbe is össze költözni a csajommal.
14/37 anonim válasza:
Szóval s.z.a.r.o.k rá ki mit mondd, próbálhatjátok elvenni a jó kedvem, de én meg a nőm boldogok leszünk együtt, még akkor is, ha az egész világ lesz ellenünk.
15/37 anonim válasza:
Amúgy sokáig vártam a boldogságra és most, hogy van csajom én foggal körömmel fogok harcolni a kapcsolatunkért, mint amikor Mufasa király leüti a hiénákat egy csapással a mesében és megmenti a kis oroszlánokat, én, ha kell oroszlánként harcolok ezért a kapcsolatért. A csajom pedig nem különben akar velem lenni. Engem választott, szóval ennyi.
16/37 anonim válasza:
Kezdem kapiskálni, hogy Alajossal eddig miért nem álltak szóba a nők.
17/37 anonim válasza:
Az Alajos csak a gyakoris nevem. Amúgy s.z.a.r.o.k rá mit ugatsz 16-os. És a velem szóba sem álló nők is elmehetnek az anyjukba. Találtam egy nőt, aki nem csak szóba áll velem, de egyezik az érdeklődési körünk, nem ítél el a múltam miatt, nem tör pálcát a fejem felett, szeret engem, ráadásul azon kívül, hogy szóba áll velem, kefél is velem, kényeztet is engem, és össze költözik velem, meg szerintem lesz ebből még esküvő is szóval ez van.
18/37 anonim válasza:
Jól van nyugodj le, elhisszük, hogy nagyon komoly a 3 hetes kapcsolatod, te finom úriember!
19/37 anonim válasza:
Lehetséges nekem 26 évesen jött össze. Lett belőle egy 5 éves kapcsolat. Bár én végül nagyon megbántam, mert a végén megcsalt és elhagyott.
Ez ne szegje a kedvedet.
A legváratlanabb pillanatokba szoktak adódni a lehetőségek.
Alajosnak, meg ha csak a fele igaz annak amit leírt, akkor nagy nagy gratula!
Remélem neki több sikere lesz, mint nekem volt és sok boldogságot, mert az ráfér!
20/37 anonim válasza:
Hát komolyabb is a 3 hetes kapcsolatom, mint te azt hiszed 18-as. Amúgy nem oszt, nem szoroz mit pofázol, lesz ebből a 3 hetes kapcsolatból 3 éves, meg, ha rajtam múlik még attól is sokkal hosszabb lesz a kapcsolatom. Nem ismersz te engem 18-as. Én olyan férfi vagyok, hogy inkább meghalnék, mint sem, hogy hagyjam, hogy a csajom lelépjen egy másik pasival, vagy ilyenek. Én beleszagoltam a jóba és már soha többé nem engedem el a csajom kezét, mert ragaszkodok hozzá, aztán, ha egy másik férfi megpróbálna közénk állni szépen szereznék egy lőfegyvert és megölném, mert, ha velem nem lehet a csajom, akkor senkivel se legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!