Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Incelek miért nem alapítanak saját kolóniát, ahol nyugalomban elszigetelten élnének?
Figyelt kérdés
Lehetne olyan, mint az ókorban az Amazonok szigete, vagy mint mostanában a Mormon vagy Amish közösségek.2021. aug. 1. 15:43
11/15 anonim válasza:
Az Incel-ség az számukra egy kényszer állapot. Nem hiszem hogy a szegegált Gettó-sités megoldná ezt a típusú problémát.
Annyit érnél el vele hogy központosítottad egy adott helyre.
Pont mint ez a fórum az itteni Incel hsz-eket.
Egyébként szerintem nem kevés előnye van annak ha valakinek nincs párkapcsolata. Én konkrétan az egész fizetésemet magamra költöm. Azt veszek amit akarok és ebbe senki sem ugat bele. Meg mai is DU 2-kor keltem.
És ez nekem nagyon JÓ. Kinek mi.
12/15 anonim válasza:
"Ihatnátok kókusz levet." Ez indokalatlanul nagyot ütött. :DD
13/15 anonim válasza:
#5 Ha ezt komolyan hondoltad, nem csak incel vagy, hanem elmebeteg is.
15/15 anonim válasza:
Különben 5-ös nem elmebeteg, igaza van, nem fogyasztanánk nagyon, nem csinálnánk gyereket, utálnánk a nőket, ettől Orbán kiakad. Dolgozni sem nagyon akarnánk, csak annyit, hogy ne halljunk éhen és legyen net, hogy a kiskutyás, palotapincsis maguknak élő plázacicákat figurázzuk. Ezeket a nőket is kolóniákba kéne csukni ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!