Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen felszínes a mai világ?
Sajnos csúnya az arcom, amit még tetéz az is, hogy kopasz vagyok (azt mondják jól áll). Amivel tudom kompenzalom, sportos testalkatom van, igényes vagyok az öltözködésre, személyi higéniára.
Minden erőfeszítésem ellenére még sincs szinte semmi sikerem, azonnali elutasítást kapok minden nőtől. Így el se jutok addig, hogy egyáltalán megismerhessenek, egyébként sok barátom van, tehát nem gondolom, hogy elviselhetetlen személyiség lennék. Vannak hobbijaim, rendszeresen járok minden féle programra, de igazából lényegtelen a külső miatt..
Igazából az tette be a kaput, hpgy állandóan ezt hallgatom lany ismerőseimtől, hogy a belső, mennyire fontos tényező, de a vegen mindig a külső alapján döntenek.
ismet a szokasos hiszti, hogy ‘hulye noknek csak a kulso szamit, nem vagyok helyes es ezert nincs sikerem’..
akkor most nezz korul, hany kopasz, nem helyes, nem jokepu ferfi el kapcsolatban? mielott meg letgadnad szemellenzosen, elarulom: SOK.
3#
Már a sokadik kérdésben olvasom ezt a badarságot. :D Attól hogy az előnytelen férfiaknak és nőknek is jut pár, nem jelenti azt hogy a kérdező egyből tudni fogja hogy neki miért nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!