Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi igazságtalansá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi igazságtalanság az életben?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan kérdést olvasni amiben azt fejtegeti az illető hogy nem talál párt magának.És persze a válaszolók kikezdik és okoskodva próbálják a helyes útra terelni.De akinek nincsenek ilyen problémái az életben,mert mondjuk jól néz ki,vagy nyitott személyiség és könnyen ismerkedik,ő nem értheti ezt.Mert egyik rossz követi a másikat,ha rosszul nézel ki,nem fogsz jó visszajelzéseket kapni,ami letargiába süllyeszt,és lelkileg is komoly gyötrelmeket okoz,nem tudsz pozitív lenni.Könnyedén lehet azt mondani hogy változtass az életeden,de akinek nincs előnyös külseje azon ez sem segít.Mert jön egy visszautasítás,tovább megy,jön még egy tovább megy,de mikor folyamatos visszautasításba ütközik,akkor nehéz pozitívnak maradni.

Én változtattam az életemen.Egészségesebben élek,eljárok edzeni,futni,próbálok optimista lenni.Rendezett körülmények között élek,megvan mindenem,boldogulok teljesen önállóan az életben.És törekszem arra hogy helyes életet éljek,jó ember legyek.Mégis egyedül vagyok :)

De nem is ez a lényeg...hanem hogy szerintem rohadtul igazságtalan hogy aki jó külsővel van megáldva annak csak nagyon minimálisat kell tennie,hogy megtalálja a párját.Akinek meg nincs előnyös külseje,az 100 szor annyit tegyen,és úgy sem garantált a siker.

Miért nem egyenlő eséllyel indulnak ilyen téren az emberek? Igazságtalanság.Ha van felsőbb erő ezt nagyon elcseszte!

2021. aug. 1. 09:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, itt rontod el! Neten a férfiak felé sokkal magasabbak az elvárások, mint való életben. Gondolj csak bele, mennyivel több férfi található társkeresőn? Kb 70-30% a férfi nő arány, így ha átlagos külsőd is van, még akkor se nagyon lesz sikered! Próbálj meg valós szociális életet élni, normális kommunikációval, önbizalommal mindjárt látni fogod, mennyivel egyszerűbb szimpátiát, randit összehozni.
2021. aug. 1. 15:07
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

21es

A ferfiak azert vannak tobben mert sok hazas kapcsolatban van es melle keres mast. Nokre ez csak pici szazalekban jellemzo. Pasiknal nem egyszer futottam bele a dupla tripla profilba.

A nok fele is hatalmas elvarasok vannak.

Ha 20on eves vagy legyel szexi vadoc az agyban, erj ra mindig ha a pasi hiv, nem akaszkodj ra, ne akarj kapcsolatot, de ha nala vagy akkor a dugas utan szolgald ki, ha nalatok vagytok akkor szinten...

Ha 30as vagy, ne legyen gyereked, ertekeld h a pasi szabadsagra vagyik, ne a gyerek legyen az elso, ha nincs ne nyaggasd h eskuvot gyereket akarsz, legyel gyerek utan is vekony sportos erj ra mindig, szolgald ki etc...

2021. aug. 1. 15:50
 23/23 anonim válasza:

Hát erre igazából nem tudok mit írni...

Az élet egyszerre rettenetes és gyönyörű és az élet csak akkor élet ha ez a két dolog meg van benne...

(Ez úgy hangzott mintha valami bölcs ember lennék 😂

De képzeljük el ha csak az egyikből kapnánk az úgy elég rendellenes/normálalatlan lenne, ezért kell a másik.néha ver az élet, néha még egészen felemel, de mindkettőből kapsz és ez így jó) de én nem a kérdésre válaszoltam így ezt ne vegyétek válasznak 😁👋

2021. aug. 2. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!