Nem igazságtalan, hogy az életben nincs második esély ? Elszúrsz valamit és egész életedben szenvedhetsz miatta. Nem tudod korrigálni, nincs következő életed, amiben ki tudnád javítani a hibákat.
Szerintem ez igazságtalan. Vagy egy ember, aki meghal 6 éves korában ? Vagy aki erőszakot szenved el ? Neki miért nincs esély normális, boldog életre ? Számos példa van még...
Miért nem lehet 2. élet, amit normálisan tudnék élni ? Ezt ki lehet dobni a kukába..
Mindenkinek jut ki a rosszból. Persze van, akinek több. A fontos, hogy túl tedd magad rajta. A rossz nélkül a jót sem tudod megfelelően értékelni. Bár ez elég idiótán hangzik, tudom, de így igaz. Velem is rengeteg-rengeteg szar dolog történt az életemben. Sokáig én is depressziós, pánikbeteg voltam miatta. Aztán megelégeltem és szép lassan elkezdtem feldolgozni magamban őket. Én nem fordultam szakemberhez, féltem, mit szólnak majd a családtagjaim, anyám biztos kiakadt volna, hogy az ő lánya dilidokihoz kényszerül. Úgy talán gyorsabb lett volna a gyógyulás. De így is túl vagyok rajta. Megtanultam kezelni az elnyomó, uralkodó rokonokat is. Én nem bánom a sok sz@rt ami az életben a nyakamba ömlött, amiatt vagyok az, aki.
Nem kell új élet, kérdező. Ezt is bármikor újrakezdheted. Csak nagyon kell akarni és tenni érte :)
Az elején nagyon nehéz lesz. Depresszióból kilábalni egyedül nagyon nagy akaratot igényel. De ha nem adod fel, ha van elég akaratod küzdeni, szép lassan, de javulni fog. Minden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!