Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi igazságtalansá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi igazságtalanság az életben?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan kérdést olvasni amiben azt fejtegeti az illető hogy nem talál párt magának.És persze a válaszolók kikezdik és okoskodva próbálják a helyes útra terelni.De akinek nincsenek ilyen problémái az életben,mert mondjuk jól néz ki,vagy nyitott személyiség és könnyen ismerkedik,ő nem értheti ezt.Mert egyik rossz követi a másikat,ha rosszul nézel ki,nem fogsz jó visszajelzéseket kapni,ami letargiába süllyeszt,és lelkileg is komoly gyötrelmeket okoz,nem tudsz pozitív lenni.Könnyedén lehet azt mondani hogy változtass az életeden,de akinek nincs előnyös külseje azon ez sem segít.Mert jön egy visszautasítás,tovább megy,jön még egy tovább megy,de mikor folyamatos visszautasításba ütközik,akkor nehéz pozitívnak maradni.

Én változtattam az életemen.Egészségesebben élek,eljárok edzeni,futni,próbálok optimista lenni.Rendezett körülmények között élek,megvan mindenem,boldogulok teljesen önállóan az életben.És törekszem arra hogy helyes életet éljek,jó ember legyek.Mégis egyedül vagyok :)

De nem is ez a lényeg...hanem hogy szerintem rohadtul igazságtalan hogy aki jó külsővel van megáldva annak csak nagyon minimálisat kell tennie,hogy megtalálja a párját.Akinek meg nincs előnyös külseje,az 100 szor annyit tegyen,és úgy sem garantált a siker.

Miért nem egyenlő eséllyel indulnak ilyen téren az emberek? Igazságtalanság.Ha van felsőbb erő ezt nagyon elcseszte!

2021. aug. 1. 09:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%

bruhuhuu vegig se olvastam, megint a szokasos hiszti, hogy csak az elonytelen kulsonek koszonehto, hogy nincs csajotok, BEZZEG a magas izmos jokepu ferfiak..

egyreszt ez igy baromsag, valoban konnyebb egy jokepu, helyes ferfinak, de masnak sem lehetetlen, rengeteg csunya vagy atlagos ferfi el kapcsolatban.

amiert taszitoak es szanalmasak vagytok az a napi szintu hiszti es gyulolkodes, amit itt lenyomtok. nezd meg a parral ezalatti kerdest, amiben sorstarsad (vagy te magad??) elkezdi mocskolni a noket, amiert visszautasitjak. na ez gyomorforgato es emiatt nincs notok, nem azert mert nem vagytok 190 centisek es nincs brad pitt arcotok.

mellesleg en jol nezek ki, megsem olyan egyszeru a parkereses, de nem jarok ide hisztizni es nem micskolom a ferfiakat, hogy miert ilyenek meg olyanok..

2021. aug. 1. 09:47
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

megrázod magad és felállsz a rinyából és lesz párod

nekem ez a tapasztalatom :)

a párkeresés "munka" bele kell fektetni energiát időt

kreativitást és bizony benne van h pofára esel

lévén mindenki más és más az ami neki bejön, persze ezt előre nem tudod

és utána a párkapcsolat is munka mert ha nem dolgozol benne akkor hamar vége lesz

a nőt megtartani az a kihívás nem megszerezni!

ja nem sok köze van a kinézethez, max annyiban h nem akarj többet mint amit te nyújtani tudsz, és vedd észre ha a kis Maris vonzónak lát ne a dögös Manyit akard aki észre sem vesz :D

2021. aug. 1. 09:53
 13/23 anonim ***** válasza:
70%
Ha ez mind megvan és mégsincs barátnőd akkor nem az élettel van a baj hanem veled.
2021. aug. 1. 09:57
 14/23 A kérdező kommentje:

Én nem a nőket hibáztatom,meg azokat a férfiakat akik jobban néznek ki nálam.

Meg tényleg a legtöbbször pozitív és optimista vagyok.Én csak a neten tudok ismerkedni.Ott viszont a teljes közömbösség és sikertelenség amit kapok.Legtöbbször esélyt sem kapok hogy megismerjenek az emberek.Mert azonnal ítélkeznek,ahogy itt is többen.

És hiába a pozitív hozzáállás,meg az optimizmus,ha folyamatosan valaki az elutasítást kapja és csalódnia kell akkor hiába akar kimászni a gödörből...folyamatosan visszazuhan.

Ami csak rajtam múlt az éleben,abban mindig sikerrel jártam.Úgyhogy sose volt gond a mentalitásommal,meg a hozzáállásommal,amit a fejembe vettem mindig megvalósítottam.A társkereséshez is próbáltam mindig ezzel a lendülettel viszonyulni,de hát ez 2 emberről szól.Én hiába szeretném,és vágynék rá ha a másik nem!

És nem,rohadtul nincsenek nagy igényeim.Átlagos snassz nőt keresek.

2021. aug. 1. 09:58
 15/23 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező ne keseredj el mert nincs veszve semmi sem.

Neked is van esélyed megtalàlni a boldogsàgot csak türelmesnek kell lenned.

De én vagyok az ellenpélda mert én relatíve jól nézek ki és mellé elég jó természetem is van de nem talàlom a pàrom mert olyan lànyra vàgyom mint én ,de a mai vilàgban nagyon kevés az igaz és tisztaszívű nő.

Azok az emberek talàlnak könnyen pàrt akik átlagosak ,mert nekik jóval több lehetőségük van hasonlót talàlni.

De aki màr kicsit is eltér a mai normàktól ,ami valljuk nem feltétlenül követendő , nehezen talàlja meg élete pàrjàt.

Én pl a nők 95%-àt balra húzom tinderen mert nàlam kizàró ok a dohànyzàs,piercing,ivàs,bulis és kicsapongó élet.

Erre még ràtesz egy lapàttal hogy nem szeretnék gyereket.

A végén làtod oda jutottam mint te hogy hiába papíron jobban nézek ki de semmivel nincsen nagyobb esélyem mint neked :)

2021. aug. 1. 09:59
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszi,bár egészen más a te helyzeted.

Mert feléd nagy valószínűséggel nyitnának a nők, csak te utasítod el őket. Nekem is vannak igényeim,de én tudok belőlük engedni.Vagyis hát tudnék,de odáig el sem jutok legtöbbször :)

2021. aug. 1. 10:06
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

14-nek

nőként ...

mert a neten sok a hülye és belefárad az ember és sok esetben észre sem veszi h a másik normális, vagy a tapasztalatok miatt már előre frusztrált h na most éppen mit kap, ezért közömbös, fáradt,

szeretne társat vágyik rá, de a neten ez nagyon nehéz, ott mindenki más mint az életben, többet megenged magának mert úgy sem ismeri a másik

nem vagyok egy szépség és már nem is fiatal

de mikor a heti 2 beszélgetésben mindig ugyan az van az már tényleg fárasztó

- felteszik azokat a kérdéseket amiket kiírtam az adatlapomra

- nem olvassa el az adatlapom

- olyannal próbálkozik amit nem akarok

- zaklat

- nem tudja értelmesen elfogadni a NEM-et

- elsőre szexuális tartalmat közöl

- a kötelező kérdések után képtelen értelmesen megnyilvánulni

- csak elvárásokat közöl

- szia után azt kérdi h tali? - bakker holt idegennel - a pasi szerint este 8után parkolóban az autójában ????

természetesen női oldalról is megvannak ezek, nem mondom h a nők jobbak

mások az igények és egyik fél sem képes ezt közölni normálisan

mindenki fáradt és frusztrált és ne képes ezt félre tenni, akkor sem ha felismeri ezt és tudatában van, túlpörgött az élet és mind most azonnal a legjobbat akarja

nem tudnak várni, udvarolni és ezt elfogadni , nem akarnak időt szánni rá a megismerésre,

ennek eredménye h nem tudnak ismerkedni és ha ki is alakul egy kapcsolta az első bajnál vége is

de nem akarok esszét írni erről :)

2021. aug. 1. 10:18
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én csak annyit tennék hozzá a 17-es hozzászólásához hogy igen az emberek neten mások de jobban kimutatják milyenek is valójában mert ott nincs következménye.

Mert élőben a legtöbb ember szerepet játszik és csak idővel derül ki milyen is valójában , de lehet akkor már késő.

Szóval én úgy vagyok vele aki neten bunkó az az életben is olyan, tehát az ilyen emberek miatt kár is bárkinek rosszul éreznie magát mert úgyse működne vele egy kapcsolat.

2021. aug. 1. 10:23
 19/23 A kérdező kommentje:

Ez nálam úgy működik hogy normálisan megfogalmazott nyitással próbálok indítani egy társkeresőn.A nő jó esetben elolvassa,megnézi a képem,és ennyiben ki is merül a dolog.De van hogy el sem olvassa az írásom :)

Tudom hogy sok az idióta férfibe a neten,és hogy fárasztó.Viszont nekem pont az a tapasztalatom hogy a bőség zavara miatt felületesek az ismerkedések.Megnézi a "pofámat",nem tetszik neki,vagy azt mondja hogy nálam talál jobbat is,és már megy is tovább,felejtős vagyok számára.

Én szeretek beszélgetni,és az emberek a belső tulajdonságaim által megszoktak kedvelni.De egy társkeresős oldalon el sem jutok odáig hogy megismerhessenek,mert kapásból elutasítanak,mást választanak.

Nem mondom hogy főnyeremény lennék,de normális,barátságos ember vagyok,józan életet élek,nincsenek zűrös ügyeim,a szabadidőmet is értelmes elfoglaltságokkal töltöm.Szépen felépítettem az életem,sok mindent elértem benne.Gyakorlatilag mindenem megvan,a társ és a család kivételével.Egy gyereket is biztonsággal mernék bevállalni.Sok nőnek szimpatikus amilyen emberré váltam,és ahogy élek.Csak a "pofám" nem illik a képbe...

2021. aug. 1. 10:55
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

#19 Ez a mentalitás a saját bilincsed. Én még olyat nem láttam, hogy egy kívül-belül rendben lévő férfi ne lenne vonzó. Kopaszodsz? Nem bredpit az arcod?

Akkor pattintsd ki magad, hozd formába a frizurád (vagy nullással ess neki, én is kopasz vagyok, egy nőt sem zavart eddig) és öltözz fel rendesen.

Ne kamuzz, te is vonzó társat szeretnél, tedd magad vonzóvá te is. Szinte biztos, hogy van mit javítani, mert ez a "én már teljesen rendben vagyok mentalitás" és a "nem kellek egy nőnek sem" kombó eléggé sántit.

2021. aug. 1. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!