Hogyan tudom túl tenni magam azon, hogy sosem éltem át a tinédzserkori "ártatlan" szerelmet és lemaradtam bizonyos dolgokról az életben?
A szüleimre én is időnként haragszom, amiért igazságtalanok és képmutatóak, és átvágtak. Próbálom tudatosítani ilyenkor, hogy én egy teljesen független ember vagyok, és az, hogy ők hogy viselkedtek velem, az nem miattam volt úgy, azaz nem én tehetek róla, abszolút nem az én hibám. A látott rossz mintákat eszem ágában sincs folytatni, és olyan társaságot keresek, ahol megfelelően bánnak velem, vagy egymással.
Amit írtál, hogy mentális betegség, arról azt gondolom, hogy egy nagy átvágás, nincs ilyen. A pszicho...-oknak az az üzlet, ha mindenki mentális beteg, és eljár hozzájuk, ráadásul még gyógyszerre is költ. Inkább jó társaság, jó hobbi, ez a jó gyógyír.
En nem ertem a haragod.
Az en szüleim is vàltak, nem volt fényes gyerekkorom sem (elnyomo agressziv szülök),minek hatasara valahol aldozattipus lettem ugyan (kihasznalnak atvernek masok), mégsem haragudtam soha azert a vilagra mert mondjuk másnak meg idilli a csaladja.
En az oszttarsakon kivül megismertem intézetis gyerekeket is(az iskola mellett volt az intezet par szaz meterre es poenbol bejarkaltunk), rengetegen jatzottunk bandaztunk nevettünk, szerelmek szövöttek es tanultunk is.
Nem ertem igazabol mi bajod.de tenyleg.
Az én szüleim brutálisan szugorúak voltake, ezért nem lehetett barátom, még egyetem alatt sem...
Csak az iskola, csa a jegyek, semmi szórakozás. Cserébe terrorizálás, meg verések pedig 12 évig voltam osztályelső, abből 8 évig kitűnő, de nekik ez sem volt jó... Más buliba járt, meg barátja vopt, engem meg bezártak és gyógyszert kevertek az italomba, hogy hozzam az eredményeket... Körömlakkot sem engedtek...
Úgyhogy n3kem minden kimaradt, de amúgy is ribinek tartották, akinek barátja van...
Kedves #4!
Miután a legjobb barátom öngyilkos lett, úgy fogtam fel, hogy maga a világ ragadta őt el tőlem. Szerettem őt. Sajnos nyúlszájjal született és sok sérelem érte. Feltételezhetően én voltam az egyetlen ember, aki értékelte (fordítva is).
Nem kell feltétlenül megbocsátani a szüleidnek.
Szimplán ignoráld őket amennyire lehet. Gondolom a kapcsolatot nem tartod velük.
Kimaradtak dolgok az életedből (nekem is), ezen már nem tudsz változtatni. Viszont van még időd kezdeni magaddal valamit és olyan dolgokat megvalósítani amit mások nem mernek. Van karrier, van pénz is valószínűleg. Menj el prostizni, utazz el spontán helyekre, vegyél egy sportkocsit. Bármi olyan, amit nem tehetnének meg azok az emberek, akik nem voltak ennyire kitartók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!