Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet ártatlan a bizonyos...

Lehet ártatlan a bizonyos plusz dobbanás? (szív)

Figyelt kérdés

van, hogy furcsa lesz a közérzetem, és érzem, hogy egy nagyobbat dobban a szívem mint máskor, mitől lehet ez?

Ha várok vele pár napot hátha nem lesz több ilyen, ugye nem lehet komoly gondom belőle?

2013. nov. 26. 01:30
 1/4 A kérdező kommentje:
tegnap este éreztem először ilyet, egy nagy volt, meg is ijedtem, ma viszont kb 5 percenként is előfordul.
2013. nov. 26. 01:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha 5 percenként érzed a szívritmuszavart, akkor menj el a háziorvoshoz, kell egy EKG.
2013. nov. 26. 07:30
 3/4 anonim ***** válasza:
A legtöbbször teljesen ártalmatlan dolog és szinte mindenkinél előfordul Extrasystolénak hívják. Nézz utána a neten,hogy mi okozhatja. Kicsit hosszú lenne leírni.
2013. nov. 26. 07:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Ebből napjában 1-2 ok, de 5 percenként már nem ok. Nézz el orvoshoz, de nem kell megijedni, akár tápanyaghiányok is képesek ilyet okozni.
2013. nov. 26. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!