Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi igazságtalanság az életben?
Rengeteg olyan kérdést olvasni amiben azt fejtegeti az illető hogy nem talál párt magának.És persze a válaszolók kikezdik és okoskodva próbálják a helyes útra terelni.De akinek nincsenek ilyen problémái az életben,mert mondjuk jól néz ki,vagy nyitott személyiség és könnyen ismerkedik,ő nem értheti ezt.Mert egyik rossz követi a másikat,ha rosszul nézel ki,nem fogsz jó visszajelzéseket kapni,ami letargiába süllyeszt,és lelkileg is komoly gyötrelmeket okoz,nem tudsz pozitív lenni.Könnyedén lehet azt mondani hogy változtass az életeden,de akinek nincs előnyös külseje azon ez sem segít.Mert jön egy visszautasítás,tovább megy,jön még egy tovább megy,de mikor folyamatos visszautasításba ütközik,akkor nehéz pozitívnak maradni.
Én változtattam az életemen.Egészségesebben élek,eljárok edzeni,futni,próbálok optimista lenni.Rendezett körülmények között élek,megvan mindenem,boldogulok teljesen önállóan az életben.És törekszem arra hogy helyes életet éljek,jó ember legyek.Mégis egyedül vagyok :)
De nem is ez a lényeg...hanem hogy szerintem rohadtul igazságtalan hogy aki jó külsővel van megáldva annak csak nagyon minimálisat kell tennie,hogy megtalálja a párját.Akinek meg nincs előnyös külseje,az 100 szor annyit tegyen,és úgy sem garantált a siker.
Miért nem egyenlő eséllyel indulnak ilyen téren az emberek? Igazságtalanság.Ha van felsőbb erő ezt nagyon elcseszte!
Lehet ezen rinyálni, nagyon sok minden nem igazságos az életben. 🤷♀️
Csak a rinya nem fog előre vinni senkit.
Igen,igaz a rinya se,meg más se :D
Szerintem ez nem a külsőn múlik. Nekem van olyan ismerősöm, aki az általad élt élet ellenkezőjét éli. Lusta, nem figyel a testére, nem is helyes.
Viszont olyan közegbe került még fiatalon, hogy hatalmas kapcsolati hálóval rendelkezik. Olyan nagy a baráti társaság, hogy hetente 20-30 fővel rendeznek bulikat. Így nagyon könnyű ismerkedni, kapcsolatokat építeni, fejleszteni a kommunikációs képességet, stb. Szerintem itt kell keresni a szerencsét, nem a külsőben. Nem is szokott sokáig egyedül lenni.
Még annyit hozzátennék, hogy szerintem a külső csak nagyon extrém esetekben akadályozza az embert a pártalálásban. Én például tudom miért vagyok egyedül. Olyanoknál próbálkozok, akik a szintem felett vannak. De ezzel tisztában vagyok, és elég elhivatottan folytatom is addig, amíg sikerrel nem járok :D
#4 voltam
Semmi igazságtalanság nincs ebben. Mindenki kap egy induló csomagot és abból kell kihozni a legtöbbet.. ebből következik, hogy mindenkinek más élete lesz.
Jó hogy nem az mondod, hogy mindenki nézzen ki ugyanúgy és öltözködjön ugyanúgy.
Nekem 31 évesen lett először igazi párkapcsolatom, addig csak az elutasítást kaptam számtalanszor. Meg a közhelyek puffogtatását, szóval átérzem a helyzetet.
Viszont 26 évesen rájöttem, hogyha rinyálok meg sajnáltatom magam, akkor nem lesz semmim. így is volt 26 évig, addig csak vártam, hogy történjen valami.. el is ment mellettem az élet. Sokkal előbb nyílik fel a szemem, akkor sokkal előrébb járnék már.
Amiket te írsz az mind kifogás. Amíg a kifogásokat gyártod, meg a "jaj nem nézek ki jól" hülyeség mögé bújsz, addig ugyanabba a sz@rgödörben fogsz vergődni és forogni.
Minden ember különböző, neked is vannak adottságaid, készségeid amelyeket az elmúlt években fejlesztettél, így ezekben jobb vagy másoknál. Amíg arra összpontosítasz más miben jobb, semerre se fogsz haladni. Nézz körül, biztos találsz olyan férfit, aki csúnyább , mégis van barátnője. Sok lecsúszott, igénytelen férfinak is van, vajon neked miért nincs?
Segítek: leggyakrabban az elvárások és amit valaki nyújtani tud nem egyezik, avagy szimplán nincs szociális élete. Ha valaki éveken át nem tesz semmit, hogy kapcsolatai legyenek, majd egyszercsak bekattan, hogy neki barátnő kell, nem fog működni!
"Az ember nem tesz erőfeszítést olyan cél elérésének az érdekében, amelyről nem hiszi el, hogy számára is lehetséges."
Az emberek többsége ezért van ott ahol.
Már megint egy "ha jól nézel ki és / vagy nyitott vagy nem értheted brühühü" kérdés.
De igen, érthetjük, kérdező, mert vannak férfiak, akik ugyanúgy küzdöttek a sikertelenséggel, mint az ide irkáló rinyagépek. Annyi a különbség, hogy mi előbb-utóbb önkritikát gyakoroltunk.
Nekem is 30 felé volt először csajom és erről nem az igazságtalan világ, a "Chadek" vagy a Bakurász tehetett hanem én.
Ezt nem fogjátok fel és görcsösen, sokszor mulatságosan hárítjátok a felelősséget a nőkre / világra / génekre / birodalmi rohamosztagosokra vagy éppen bármire, ami eszetekbe jut. De ti nem tehettek semmiről.
Így viszont a büdös életben nem fogtok kikászálódni a gödörből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!