Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy a munkája fontosabb mint bármi más?
Kb. 3 hónapja összejöttem egy pasival. Nem kis korkülönbség van közöttünk , én 23 vagyok,most fogok diplomázni az wgyetemen , ő 45, egy multinál pénzügyön manager.
Folyamatosan dolgozik,hétköznen sokszor este 9kor indul haza az irodából. Hétvégén is állandóan munkával kapcsolatban telefonál ügyfelekkel.
Soha nincs ideje rám...
Végre elmegyünk nyaralni,erre közli,hogy csak 1 éjszakát tudunk maradni (az eredeti tervben 4 éjjel volt), mert mindenki szabin van és ő felel valami nagyon sürgős határidő projektért amit be kell fejeznie.
Szörnyen elegem van,hogy itt a nyár és semmit sem csináltunk meg...sehol nem voltunk. Nem élünk együtt amúgy.
Én is dolgozom gyakornokként egy nagy cégnél,de csak 25 órában.
Minden manager ilyen,hogy nincs ideje soha a barátnőjére? Vagy csak más életszakaszban vagyunk,az lehet a gond?
Nagyon elegem van de tényleg....
23L
Én is egyre jobban úgy érzem,hogy ki akarok szállni ebből.
Van egy saját cége is mellette, ha nem a multit,akkor azt b*sztatja. Abból is elegem van.
Na, ezért nem kellett egyetlen értelmes nőnek sem.
Egy lányakorabeli előtt még el tudta járni a pávatáncot, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!