Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az,hogy a munkája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy a munkája fontosabb mint bármi más?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hónapja összejöttem egy pasival. Nem kis korkülönbség van közöttünk , én 23 vagyok,most fogok diplomázni az wgyetemen , ő 45, egy multinál pénzügyön manager.

Folyamatosan dolgozik,hétköznen sokszor este 9kor indul haza az irodából. Hétvégén is állandóan munkával kapcsolatban telefonál ügyfelekkel.

Soha nincs ideje rám...

Végre elmegyünk nyaralni,erre közli,hogy csak 1 éjszakát tudunk maradni (az eredeti tervben 4 éjjel volt), mert mindenki szabin van és ő felel valami nagyon sürgős határidő projektért amit be kell fejeznie.

Szörnyen elegem van,hogy itt a nyár és semmit sem csináltunk meg...sehol nem voltunk. Nem élünk együtt amúgy.

Én is dolgozom gyakornokként egy nagy cégnél,de csak 25 órában.

Minden manager ilyen,hogy nincs ideje soha a barátnőjére? Vagy csak más életszakaszban vagyunk,az lehet a gond?

Nagyon elegem van de tényleg....

23L

2021. júl. 31. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Na, hát most már látod, hogy 45 évesen miért volt egyedülálló.
2021. júl. 31. 12:32
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
lehet a munkahelyén valaki, aki fontos neki.. talán
2021. júl. 31. 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted egy 45 éves ember miért egy 23 éves egyetemista után koslat? Normális korabeli nő nem tolerálja ezt az életstílust, családot alapítani esélytelen..
2021. júl. 31. 12:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Én is egyre jobban úgy érzem,hogy ki akarok szállni ebből.

Van egy saját cége is mellette, ha nem a multit,akkor azt b*sztatja. Abból is elegem van.

2021. júl. 31. 12:38
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Na, ezért nem kellett egyetlen értelmes nőnek sem.

Egy lányakorabeli előtt még el tudta járni a pávatáncot, de ennyi.

2021. júl. 31. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Nem akar annyit dugni, a húgomnál is ez van, a sógor mindig kimenti magát minden helyzetből, csak nehogy vele kelljen lenni kettesben.
2021. júl. 31. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Elvált menedzserekkel ezért nem jövünk össze. A worakholic emberek szánalmasak. Mindig szenvedni fogsz mellettük, mert ők is szenvednek.
2021. júl. 31. 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert Viktor megmondta: munkaalapú társadalom van.
2021. aug. 1. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább szolgaalapú, de ez nem releváns hozzászólás.
2021. aug. 2. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!