Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy a munkája fontosabb, mint én?
A párommal kb. fél éve vagyunk együtt. Ő egyetemi tanár, néha jobban elfoglalt, néha kevésbé.
Sok hallgatónak ő a témavezetője meg ilyesmi és gyakran van az, hogy velük beszéli meg előbb a konzultációt, a mi találkozásunkat azután beszéljük meg. Nem hanyagol el általában, van hogy a munkája mellett is szán rám időt, vagy csinálunk közös programot.
Csak nekem az volt érdekes, hogy mivel ő a tanár, igazodhatna a hallgató ő hozzá. Ennek ellenére sokszor velük beszéli meg először a konzultációt, nem velem a programot. Ez normális - mivel a munka része- vagy azt jelenti hogy nem vagyok olyan fontos mint a munka?
Feltételezem, a konzultációkat napközben, hétköznapra szervezi. Nekem legalább is egyetlen egy konzultációm sem esett estére, éjszakára, hétvégére.
Igen, normális, ha a munkabeli dolgait munkaidőben rendezi veled való egyeztetés nélkül.
Most vizsgaidőszak van náluk, és még ilyenkor is sok a munkája...meg én azt gondolnám, hogy legalább ilyenkor jobban meg tudja szervezni, például igazíthatná a munkát a pihenéshez...
Meg megmondom őszintén engem az zavart, hogy például megbeszélt először egy bizonyos napot a hallgatóval, aztán még ma kiderült hogy mégsem akkor megy a hallgató...Persze neki is közbejöhet valami, csak hogy az meg nekem nem tűnik igazságosnak ha esetleg a tanár "ugrál" ahogy a hallgatónak jó.
Biztosan én látom rosszul mert nem vagyok benne a szakmában...de kívülről nekem ez elég furcsa volt.
Marhára bírom ez a nőkben. Azt hiszik, letelik a nyolcórás műszak és huss, mindenki eldobja a szerszámokat, íróeszközöket a kezéből, s futás, lehet menni Hawaii-ra nyaralni másfél hónapig.
NEM! Kislányok, nem! Fel kéne nőni! Először is rohadtul nem fogja a pasid megkeresni a havonta igényelt egzotikus utazásaidra szánt költségeket, miközben luxusvityillót, luxuskocsit, luxuskényelmet követeltek a pasikátoktól.
Aztán másodszor. Ha a pasikád a szinte havi megélhetéséért küzd napi szinten 15-16 órákat bent a rohadt egyetemen, nem fog rögtön ebédszünet után hazarohanni, hogy ütyülü-pütyülü téged dajkálgasson, mert te brühühü, egyedül vagy, pasika kell, meg romlandóban a párkapcsolat stb.
Tudod mit? Keress magadnak egy aranyat szaró kakast, aki napi 35 perces melóval havi 8 milliót lapátol össze. Erre van eszetek meg tehetségetek! Semmi másra!
Szóval, arra akartam kitérni, hogy sokszor szerintem ő igazodik a hallgatóhoz...mikor pont hogy ő a tanár, aki elvileg mégis "magasabb beosztású".
Lehet csak nekem furcsa...
21:36:
Miért általánosítasz?
Egyébként, én ezt úgy fogtam fel, hogy ez egy konzultáció, mégsem olyan mint egy óra szóval elvileg jobban alakíthatná, meg nem kellene mindig a hallgatóhoz alkalmazkodni...az is alkalmazkodhatna.
De mindegy, biztos velem van baj....
Majd változtatok.
Még annyit hozzátennék, hogy nekem nincs igényem luxusnyaralásra meg kocsira meg ilyenekre.
Engem ezek hidegen hagynak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!