Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet az a baj, hogy egy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az a baj, hogy egy túl csodálatos elme vagyok?

Figyelt kérdés
A nők megriadnak az elmém intellektuális mélységeitől?

2021. júl. 28. 20:23
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
#20 Ezt nem vitatom, de ha elmagyarázol valamit, annak az a célja, hogy a másik is megértse. Ezért aki igazán okos, az faék egyszerűen is el tudja magyarázni.
2021. júl. 29. 18:17
 22/37 A kérdező kommentje:
A világ nem faék egyszerü, hanem egy rendkívűl komplex rendszer.
2021. júl. 29. 18:30
 23/37 A kérdező kommentje:
Egyszerű magyarázatokkal az egyszerű emberek nyugtatják magukat.
2021. júl. 29. 18:31
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű magyarázatokkal az egyszerű emberek nyugtatják magukat."

Akik meg túl bonyolultak azok egyedül maradnak a mátrixukban barátok , haverok ismerősök nélkül, mivel a stréberek okoskodok sehol sem túl kedvelt emberek.Gondolom egy gyengébb fajta autizmus is közre játszik a személyedben.

2021. júl. 29. 18:35
 25/37 A kérdező kommentje:

Ez akár még igaz is lehet.

Legjobban csak professzorokkal tudtam tàrsalogni. A többi ember nehezen ért meg.

2021. júl. 29. 18:40
 26/37 anonim ***** válasza:
ha kicsit megpróbálnál szocializálódni és csökkentenéd 50%-ra az okoska szerepét és embereknek érdekesebb szemszögből előadni a tudásodat nem megsértődve leszólni a másikat milyen hülye ha nem érti, akkor talán még esélyed is lehet kapcsolatra, de mondom talán !
2021. júl. 29. 18:52
 27/37 anonim ***** válasza:

Mindig is faék egyszerű elemekre lebontva próbálok megérteni valamit. Szerintem a géniuszok is ezt csinálják, mert így válik valami biztosan, teljes mélységében megérthetővé. Vagy ezek szerint tévedek?

Hogyan lehet komplexen látni a világot?

(15 voltam.)

2021. júl. 29. 21:58
 28/37 anonim ***** válasza:

Nagyapám - elfogulatlan szemmel nézve is - nagyon bölcs ember. Nem csoda, mert mérhetetlen kíváncsisággal született, és fáradhatatlanul szomjazik a tudásra.

Én is kíváncsi vagyok, de főleg olyan 5 éves korom körül voltam az.

Rákérdeztem mindenre, még a bonyolult dolgokra is.

És ő elmagyarázta. Én meg - kisgyerekként - megértettem. Miért kék az ég, miért marad fent a levegő, miért szivárványszínű az olajfolt, miért nőstény a legtöbb háromszínű macska.

Brillírozhattál volna azzal a nagy, nárcisztikus fejeddel nekem, otthagytalak volna, mert nem értettem volna. Unalmas.

2021. júl. 29. 22:05
 29/37 anonim ***** válasza:
*a repülő miért marad fent a levegőben, elnézést
2021. júl. 29. 22:08
 30/37 A kérdező kommentje:

A komplex rendszerek egy új, fiatal tudományterület, ami azt kutatja, hogy egy rendszer részei hogyan hozzák létre az egész rendszer együttes, kollektív viselkedését és a rendszer hogyan hat kölcsön a környezetével. Komplex rendszerek vesznek körül minket: A társadalom emberekből, az agy neuronokból, a molekulák atomokból, az időjárás áramlatokból áll össze és mind-mind egy példa a komplex rendszerekre. A komplex rendszerek tudománya átnyúlik a természettudományok, a mérnöki, gazdasági és orvostudományok hagyományos területein. A részek és az egészek és ezek kapcsolatának bizonyos kérdéseire fókuszál, melyek a hagyományos tudományok számára is fontosak.

2021. júl. 29. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!