Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az a baj, hogy egy túl csodálatos elme vagyok?
Figyelt kérdés
A nők megriadnak az elmém intellektuális mélységeitől?2021. júl. 28. 20:23
11/37 anonim válasza:
Jajj egyszer volt egy ilyen csodálatos elmés csaj akivel ismerkedtem. Nála ugy nézett ki h mindent körberizsázott rébuszokban adott elő, ő maga sem tudta már hol tart, kizárólag arra ment h hülyének állitson be mert se megérteni se követni nem tudom. Ott is hagytam a pcsába.
12/37 anonim válasza:
11: A legtöbb ilyen csak palástolni akarja, hogy ő maga is faék egyszerű. Azt hiszi, ha körbemagyaráz dolgokat olyan szavakkal amiknek a jelentését tegnap nézte ki értelmező kéziszótárból, akkor attól ő intelligens lesz. Persze vannak akik csak simán trollkodnak, ahogy a kérdező is, de attól még létező jelenség.
14/37 anonim válasza:
12. de csak nőkre igaz ez.. férfiak nem ilyen fajták !
15/37 anonim válasza:
Szerintem is csodálatos elme vagy. Legyen csodás napod. :D
16/37 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ez a maradék 1,5 óra az az lesz!
2021. júl. 28. 22:43
17/37 anonim válasza:
Hát én csodálatosabb vagyok ha megharagszol ha nem.
18/37 anonim válasza:
Ne erőlködj, Balázska. Én most berakok egy fimet, aztán csókolom.
19/37 anonim válasza:
Az okos ember képes úgy elmagyarázni egy számítógép működését, mintha csak egy ceruza lenne.
Az okoskodó meg a ceruzát állítja be számítógépnek.
Értsd meg: nem az intellektualitásod rettenti el a nőket, hanem a nagyzolásod. Nem leszel szimpi, ha erőlködve beállítod magad zseninek.
20/37 A kérdező kommentje:
Egy számítógép tényleges működésének vannak mélységei.
A natgeo discovery chanel szint az nem tudás.
2021. júl. 29. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!