Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy mellű, dús keblű hölgyek férjei, barátai! Büszkék vagytok a feleségetek, barátnőtök csodálatos domborulataira?
Nincs akkora jelentősége, mint gondolod.
Én utálom hogy nagy.
Kedves 1-es válaszoló.
Megkérdezhetem, hogy miért utálod, hogy nagy?
Az érthető, hogy ha megbámulnak miatta. De ha kultúráltan néznek meg már az is zavaró, vagy azzal nincs baj?
Persze, azt gondolom. Az már bunkóság szerintem.
De akkor azzl még nem lenne bajod, ha óvatosan megnéznék, de nem bámulva?
Megnéznek, problémás a fürdőruhát vásárolni ami képes diszkréten és csinosan megtartani a nagy súlyt. Ami már minőségi anyagból készült bikini, és nem olyan vékony mint a párizsi szelet annak a fürdőruhának az ára 30 ezertől kezdődik felfelé. De ez a fehérneműre is elmondható.
Problémás a ruha, hasonlóan ami kulturált szabású az drága. Nehéz a hátnak a nagy mell, sportban hátráltat stb.
De gondolom erre sok férfi nem gondol, csak igy nagy mell úgy nagy mell. Olcsón legyen jó nő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!