Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a toxikus emberekhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a toxikus emberekhez tudok vonzódni? Más is érez így?

Figyelt kérdés
Az első szerelmem is ilyen volt, ha ez számít. Van ebből kiút?

2021. júl. 27. 21:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is így voltam vele 6-os és kedves kérdező, de már annyira elviselhetetlen fájdalmat okozott a bántása, hogy a végén ki kellett magamból szabályosan tépnem őt. Iszonyúan szenvedtem napokig, aztán elolvastam Bánki György könyvét, A legnagyszerűbb könyv a nárcizmusról. Ott nagyon szépen leírja a lelki folyamatait a bántalmazónak és hogy soha nem fognak megváltozni. A másik lényeges mozzanat az volt, amikor betöltöttem a 29-et és rájöttem nem építem az életem, hanem rombolom. Azonnal észhez tértem! Tiltottam mindenhonnan a bántalmazót és mostmár a hideg is kiráz tőle, ha csak rá gondolok.
2021. júl. 27. 22:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Örülök 11-es,hogy sikerült kizárnod az életedből! Előbb - utóbb szerintem mindenkinél eljön ez a pont, de ahhoz végig kell járni az utakat. Talán ilyenkor helytálló az a mondás, hogy,, nem bántott még eleget".

Magam sem értem, hogy nem ábrándultam még ki, hogy nem undorodtam meg tőle, pedig vannak dolgai.. Fogalmam sincs, mit kellene tennie ahhoz, hogy ez az egész kettősség megszűnjön bennem. Hiszen tudom, hogy egy bántalmazó ember, aki csak manipulál, sokszor szánalmasnak látom, máskor viszont eszembe jut a több évnyi jó, amikor a másik arcát mutatta, amikor a mindene voltam, stb. És nehéz ezzel megküzdeni, ha "visszajár" és annak ellenére manipulál, bókol, bombáz, hogy már hónapok óta semmi közünk egymáshoz. Ilyenkor visszatér az a bizonyos érzés, hogy na, mégiscsak én vagyok neki a tökéletes. És ikyenkor hiába tudom, hogy az egész csak egy nagy kamu, színjáték, ami csak róla szól. Bekapcsolnak a kis receptoraim, előtörnek a múltbéli emlékek és hatalmas belső harcokat vívok ilyenkor. Ettől függetlenül persze élem az életem, nagyjából élvezem is, úgyhogy ilyen szempontból szerencsére nem hat rám, de igen, a lelkemet biztosan rombolja ez az egész. Csak ezek szerint még mindig nem eléggé..

2021. júl. 27. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a kellőképp "kattosokhoz" vonzódom, nem jó az unalmas élet.
2021. júl. 28. 00:17
 14/15 anonim ***** válasza:
24%
Na jo, akkor en mostantol nem bankodni, hanem orulni fogok, hogy nincs baratnom :D Ti meg csak szivassatok magatokat a sok semmirekellovel...te jo eg...
2021. júl. 28. 07:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Én kezdem azt gondolni, hogy nincs itt semmi hókuszpókusz, mindenki mérgező, beleértve engem is.
2021. júl. 28. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!