Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen nyomai maradnak egy mérgező párkapcsolatnak?
"Kb. mennyi idő mire elmúlik."
Kezelni kell őket. Nem múlik el maguktól. Beépül, megtanul az ember együttélni vele valahogy. Talán, ha leszarja, akkor véletlen esemény folytán valamennyire javul, de meggyógyulni nem hiszem h fog belőle. Ezért van h ha idősebbek lesznek, akkor megrekednek, begyöpösödnek, mert semmilyen érzelmükkel nem foglalkoztak, és csak halmozódott fel a sok szenny.
Szerencsére én a hosszabbat húztam, és azóta nagyon jól érzem magam, amióta véget vetettem a mérgező kapcsolatomnak. A kapcsolat alatt viszont sokszor voltam nagyon rosszul, és nem értettem, miért, hiszen akkor még nem ismertem fel, hogy mennyire leépít a kapcsolatom. Borderline személyiségzavarral is kezeltek, és a pszichiáter sem szólt, hogy talán a kapcsolat az oka... Amióta nem vagyok vele, tök normális életet élek, és nagyon fura belegondolni, hogy régebben úgy nyúltam a penge után, mintha természetes dolog lenne az öncsonkítás.
Furcsa, de amíg a mérgező kapcsolatban voltam, gyakrabban jelent meg nálam az irigység is, pl. amikor láttam, hogy más nőt mennyire megpróbál boldoggá tenni a párja, mennyire fontos számára az összeköltözés, esküvő, stb. Most már nem vagyok annyira irigy, de még mindig nagyon fáj, hogy én ezek szerint csak ennyit érdemeltem.
Viszont jobb külön, még így szingliként is. Félév telt el, nem volt azóta kapcsolatom, de talán jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!