Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rossz, de anyagilag kiemelkedő házasságban élő férfi elhagyhatja a feleségét egy olyan nőért, akibe szerelmes, de csóró?
15, soha nem mondta, hogy ezért nem hagyja el. Sőt, soha ne is kértem. Egy kapcsolatban 1000 vetülete van, most erre kérdeztem rá. A többivel ugyanis tisztában vagyok :) Szerintem simán csak troll vagy, de ez legyen a te bajod :D
16, nem vagyok 10 évvel fiatalabb. Ő 44 éves, a felesége 41, én pedig 38. Remélem a matekot el tudod végezni. Nem kértem közhelyeket, köszönöm szépen!
4 vagyok, megint csak saját példámból indulok ki.
Vannak emberek, akiknek annyira sekélyes az életük, hogy azzal azt hiszik, ha pár százezerrel kevesebb lesz a bevétel, ők úgy már nem tudnak élni. (és nem a megélhetés forog kockán)
Egyszerűen sok mindenkinek kell az irreális mennyiségű pénz, mert az általa biztosított lehetőségekkel (luxus baromságok minden mennyiségben) tömik be az életükben üresen tátongó lyukat.
Valahogy azt nem éri fel ésszel egy sem, hogyha egy tartalmas, megfelelő kapcsolatban van, akkor nincs milyen lyukakat betömni, mert van tartalom.
És akkor még ott van, hogy mit szól a család, a barátok, kettészakad a baráti kör, el kell adni a házat…
Kényelmesek az emberek, amíg nem elég sz*r nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!