Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Sárgás fog kizáró ok nálatok?
Nem igénytelenség miatt, megvan a napi 2 fogmosás és fogak is rendben vannak, rendszeresen jarok fogorvoshoz. Egyszerűen genetikailag ilyen.
Kb ilyesmi:
Két fogam tört le, de fogorvosra bíztam hogy hogy látja jónak, így az implantátum mellett döntöttem
Nem. (Ilyen mértékben persze. De azért ne rohadjanak.) Nekem se teljesen fehér, és párkeresésnél se zavar.
Egyébként a fogfehérítés eléggé roncsolja a fogakat, úgyhogy választhatsz, hogy normális, sárgás színű lesz a fogad, vagy fogtömésre járkálsz, és 50 éves korodra már műfogsorod lesz.
Nekem elég jó a genetikám, alig nyúltak még hozzá a fogaimhoz, úgyhogy nem merem megkockáztatni, hogy szétroncsoljam a fogzománcom, akármennyire is csábítóan hangzik egy hófehér fogsor.
Nekem 2 fomamat húztak, sajnos erre protkó kell.
De még van 27 fogam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!