Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Sárgás fog kizáró ok nálatok?
Nem igénytelenség miatt, megvan a napi 2 fogmosás és fogak is rendben vannak, rendszeresen jarok fogorvoshoz. Egyszerűen genetikailag ilyen.
Kb ilyesmi:
Moshatód a fogad, attól még sárgás színű marad.
Onann tudja az ember hogy az ő foga és nem implantátum 😁😆
Nem fogod fel hogy a fog sárgás színű?az is marad..
De vannak fogfehérîtésre szánt elektromos kütyük, berakod a szádba, és világítani fog a fogad, úgy kifehériti.
A fogdokimnál szintén érdeklődtem fogfehérítéssel kapcsolatban (mégis csak ő a szaki benne), mert nekem is sárgák. Ő teljes mértékben lebeszélt róla, hogy nincs semmi baj a fogaimmal, teljesen egészségesek így. Említette, hogy a fogfehérítésnek vannak hátrányai is, többek között az, hogy gyengébb lesz az ellenálló képességük, könnyebben roncsolódnak, lyukadnak.
Meg lettem győzve, úgyhogy letettem a dologról.
Nem egy olyan lánnyal randiztam, akiknek borzasztó foga volt. Nemhogy sárga, de az egyiknek (amúgy diplomás) a mettszőfogai nagyon csúnyák voltak, fogorvos simán betömte volna, szépen.
A csajnak azóta romlott a foga és....lett férje...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!