Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak, hogyan kezdjek bele a pasizásba?
Ő volt az első férfi az életembe, még a gimiben ismertem meg őt. Nem igazán tudnék máshol ismerkedni, csak társkeresőn, de nem ismerem ezt a világot és nem tudom, hogy mire kell figyelnem. Hova a legérdemesebb regisztrálni?
Átlagos külsejű nő vagyok, nem igazán szeretnék bemutatkozó szöveget kiírni, de ezzel így gondolom kevesebb az esélyem, viszont egyáltalán nem vagyok jó az ilyenekben, neten nem igazán megy sajnos a kommunikáció sem. Így ha valakivel tetsszünk egymásnak külsőleg akkor lehetőleg szeretnék találkozni mihamarabb és nem sokáig húzni a netes beszélgetést. Vagy ezt mondjuk kiírhatnám magamról a társkeresőre? Mi az, amit mondjuk feltétlen ki kellene írnom a bemutatkozó szövegbe? Illetve videót lehet feltenni magamról ezekre az oldalakra (ott jobban látszik, hogy hogy is nézek ki valójában).
felmész bármelyik társkeresőre és 2-5 napon belül van is új pasid, aki "elég jó"
ha lentebb adod a lécet, akkor 1-2 belül.
ha bárki jó, akkor órákon belül
Csak fel raksz egy átlagos képet, már tolonganak is a pasik, írni nem kell semmit. 80%-uk retardált és dugást akar, 10% normális és csak dugást akar, 10% aki komolyan gondolja és mondjuk nem papa korú.
Meg írásból is sok mindent le lehet szűrni. Az se jó ha nagyon tolong, meg nagyon érződik valakinek az írásán, hogy szánalmasan akarja már a kapcsolatot.
De igen, randizni kell ott derül ki minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!