Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak, hogyan
kezdjek bele a pasizásba?
Figyelt kérdés
Ő volt az első férfi az életembe, még a gimiben ismertem meg őt. Nem igazán tudnék máshol ismerkedni, csak társkeresőn, de nem ismerem ezt a világot és nem tudom, hogy mire kell figyelnem. Hova a legérdemesebb regisztrálni?
Átlagos külsejű nő vagyok, nem igazán szeretnék bemutatkozó szöveget kiírni, de ezzel így gondolom kevesebb az esélyem, viszont egyáltalán nem vagyok jó az ilyenekben, neten nem igazán megy sajnos a kommunikáció sem. Így ha valakivel tetsszünk egymásnak külsőleg akkor lehetőleg szeretnék találkozni mihamarabb és nem sokáig húzni a netes beszélgetést. Vagy ezt mondjuk kiírhatnám magamról a társkeresőre? Mi az, amit mondjuk feltétlen ki kellene írnom a bemutatkozó szövegbe? Illetve videót lehet feltenni magamról ezekre az oldalakra (ott jobban látszik, hogy hogy is nézek ki valójában).
Érdemes bemutatkozó szöveget írni, már ez is egy szűrő ki olvassa el és téged keres. Írj magadról, hogyan jellemzed magad, kit keresel, legyen komoly vagy futókapcsolat. Kommunikáció fejleszthető, minél többet gyakorlod, annál ügyesebb leszel (járni sem egy nap alatt tanultál). Utóbbi időkben Facebook társkeresőről hallottam jókat, így azt javaslom. A tinder, Badoo nekem jött be, túlságosan húspiac.
2021. júl. 19. 07:10
12/32 anonim válasza:
#1: Férfiként én is a személyes találkozót preferálom, mert sokkal gyorsabban kiderül, hogy akarunk-e egymástól valamit, van-e kémia stb., de a nők nagyja nem ilyen sajnos.
2021. júl. 19. 07:24
13/32 anonim válasza:
Jártam én is így ,hónapokig "próbáltunk ìrogatni egymasnak"
Nagy nehezen összejött a tali , kiderült hogy nem igazàn vagyunk egymàs esete
( Mondjuk , én màsfel hét után találkoztam volna )
Azt tudnám neked mondani , hogy azért a nagyon alkalmatlanokat próbáld meg azért kiszűrni minèl rövidebb idő alatt, de azonnal nem biztos èrdemes talàlkozni bàrkivel is, mert belül ki tudja milyen , ha egy kicsit sem ismered meg a màsikat
2021. júl. 19. 09:09
14/32 anonim válasza:
Én is a mielőbbi találkozást preferálom. Volt olyan, akivel nagyon egymásra találtunk, virtuálisan, kép alapján nagyon klappolt minden. Mikor személyesen találkoztunk derült ki, hogy továbbra is nagyon jó beszélgetni, de kémia egy fikarcnyi sincs egyikünk részéről sem. Most képzeld el, ha hónapokig levelezunk... És lehet, hogy virtuálisan jó minden, de személyesen már az annyi minden lehet, ami nem tetszik. Rothadó fogak, büdös száj, vulgaris, bunkó viselkedés, vagy csak úgy nem szimpi összkép...
2021. júl. 19. 10:22
15/32 anonim válasza:
Kár, pedig ha lejőnnétek megmutatnák leghíresebb hulyeségeiteket ti nagyon nagy IQ-bajnokok.
2021. júl. 19. 10:39
16/32 anonim válasza:
Pontosan !
A 15 fèlèkre gondolunk
2021. júl. 19. 10:44
17/32 anonim válasza:
Túl magas az IQ-igaz?
2021. júl. 19. 10:46
18/32 anonim válasza:
Magas IQ-val nem nagyon lehet csajozni ( legalább is a másik felet nem szokta érdekelni )
2021. júl. 19. 10:48
19/32 anonim válasza:
Szerintünk inkább valami diliházban próbálkozzatok.
2021. júl. 19. 10:55
20/32 anonim válasza:
Bemutatkozó arról szóljon h mit nyer veled a másik, aztán h mit keresel. Külsőn kivül azért próbálj meg belső értéket is észrevenni, ha beleragadsz a hipergámiába, 5 év mulva is a társkeresőn lógsz majd minden pasi hülye szöveggel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!