Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel a majdnem 6 éves kapcsolatomat?
Szia!
Én azt javaslom, szakíts meg vele minden lehetséges kapcsolatot, a közösségi oldalaktól kezdve a telefonon át a személyes találkozásig. Én is voltam hasonló helyzetben, az, hogy ilyen rövid kihagyás után mással csókolózik, még semmit nem jelent, azt meg pláne nem, hogy érzelmek is vannak a dolog mögött. Egyszerűen próbál ő is túllépni rajtad, és ebben látja a lehetőséget, mint ahogy annak idején én is. Nekem semmivel nem lett jobb (és bizonyára neki sem). Bár én is boldogtalan voltam annak idején, sok dolga hiányzik az akkori barátnőmnek, amit - ha nem is kötök feltétlen hozzá -, szeretnék viszontlátni a következőben. Nem véletlen nem működött köztetek a dolog, oka volt ennek. A látvány pedig mindenkire így hatott volna, igyekezz elkerülni, és az sem árt, ha a profilját sem nézegeted, akár fogadalom, akár más segítségével :)
Sok sikert!
21/F
Az is lehet hogy ő így próbál túl lépni a dolgokon. Egy embernek sem könnyű a szakítás, még a pasiknak sem, hidd el. Adják a macsót, de előbb utóbb rajta is ki fog ütni a fájdalom, és az űr. Mert napközben megjátszhatja hogy boldog, de este nincs senki mellette, csak a gondolatai.. Neked pedig azt javasolnám, hogy üsd el az időt mással helyett hogy emészted magad. Koncentrálj a munkádra, tűzz ki magad elé célokat, egy szakítás mindig fájdalmas és időnként mély nyomot is hagy az emberben, de minden azon múlik, hogy kezeljük! Hajrá! :)
19/L
Mindent feláldoztam érte, erre mással van. Megvárta míg felépülök, elmúlik a szülinapom. Nem tanultam tovább,hogy ne távolodjunk el egymástól, dolgozni kezdtem,hogy legyen miből összeköltözni.
Azt is mondta,hogy fél éve boldogtalan volt mellettem, akkor miért nem szakított velem? Miért húzta eddig? Hétfőn vígan lefeküdt velem, szombaton meg szakít.
Ha jol szamolom, nagyon fiatalon jottetek ossze. Kb ketszer annyi idos vagyok mint te, es abbol amit magam korul lattam, azt tudom mondani hogy a kamasszerelmeknek kb ennyi a kifutasi ideje. Lesz meg mas, meg ha nem is erzed ugy. O nagyon fiatalon kototte le magat, aztan rajohetett, hogy meg nem is elt.
Teljesen normalis dolog ami tortent. O igy lep tovabb.
Viszont jo tanulopenz a tovabbiakra, hogy az almainkat nem adjuk fel a szerelemert. Az elmulik, de a sajat eletunket nelunk kell iranyitani. A jo parkapcsolat egyik ismerve, hogy nem kell feladni erte onmagunkat.
Sokféle "trükk" van:
- ahogy korábban is mondták, sokaknak az válik be, ha felégetnek minden hidat maguk mögött - van, akinek viszont az ellenkezője
- van, akinek az tesz jót, ha erővel is lefoglalja magát, van, akinek az, ha "szenved" egy ideig, és így kiéli a rossz pillanatokat
DE! igazából mindegyik csak "tüneti kezelés". Akármit teszel, az egyetlen, ami tényleg segít, az az idő. Hogy a te estedben mennyi idő, azt nem tudom.
"Ő mégis hogyan tudott túllépni ilyen hirtelen rajtam?"
úgy tudott túllépni rajtad, hogy semmit nem érzett már irántad, szó szerint semmit.
vagy ha mégis, az max csak kötődés de nem szeretet.
nekem egy 3 éves kapcsolatom végződött így, a végén a barátnőm iránt már semmit nem éreztem, könnyedén ment a szakítás, pár nap után már el is felejtettem.
sőt! igazi megkönnyebbülés volt, hogy végre szakítottam vele, mintha egy tonna beton került volna le rólam.
viszont volt olyan barátnőm, akit még hosszú évek után sem tudtam elfelejteni, vele 4 évig voltam együtt.
ő már nem szeret téged, ezen nincs mit szépíteni.
egyébként aki írta, hogy a tini szerelemnek ennyi a kifutási ideje -valóban így van.
most egy új korszak veszi kezdetét, kb most léptél az igazi felnőttkorba, van némi tapasztalatod is a párkapcsolatról, szóval éljél, bulizz, tanulj tovább ha akarsz, éld ki a fiatalságod.
fogd fel úgy ezt az egészet, hogy "kiszabadultál a börtönből" és új lehetőségek várnak rád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!