Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora probléma, ha nem tudunk mindent azonnal megvenni kifizetni?
49
És ha zéró a kóla? :D
(Az édesítőszerekkel ne is próbálj 2érvelni")
Értem én, hogy spórolni kell, de miért dolgozik az ember, ha megkíván valamit akkor nem veszi meg?
Miért dolgozik az ember, ha nem engedheti meg magának?
És itt nem az ész nélküli költekezésről beszélek.
Másrészt meg ottmarad a kezed zsebhokira, mert ha 1500-at sajnálsz csirkemellre, akkor prostira is fogod :D
Én nem azért dolgozom, hogy csirkefarháton éljek.
Változtatni kell, jobb melót keresni.
Ha az ő keresetéhez képest a kétnaponta 750 Ft fél kiló csirkemell megvásárlására csirkeszárny, farhát vagy nyomokban húst tartalmazó virsli, olcsóbb felvágott helyett luxusnak számított, akkor szerintem jól tette, hogy kiment Svájcba dolgozni ennek a többszöröséért.
Kólát inni minden, csak nem egészséges, főleg nem naponta, de valószínűleg nem azon az erre kidobott havi 12 ezer forinton múlott, hogy a volt barátnőd képes-e ennyi nettóból albérletet fenntartani és elfogadható életszínvonalon megélni, nemhogy belátható időn belül saját lakás vásárlásig eljutni vállalható hitel feltételekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!