Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akkora probléma, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora probléma, ha nem tudunk mindent azonnal megvenni kifizetni?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm is mindig azt mondogatta, hogy nem azért tanult, hogy akciós húsokra vadásszon a boltban, vagy hogy ünnepi ital legyen 1 márkás Coca Cola. Ezért el is hagyott és külföldre költözött Svájcba egy jómódú emberhez. Hol találhatnék olyan lányt aki alkalmazkodni tudna a magyar valósághoz?

2021. júl. 18. 11:53
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
51%

49

És ha zéró a kóla? :D

(Az édesítőszerekkel ne is próbálj 2érvelni")

2021. júl. 22. 12:34
 52/55 anonim ***** válasza:
48%
50: Nekem semmivel nincs problémám, csak arra mutattam rá, hogy az a csaj, aki 160-at keres, az ne költsön havi 12.000-et kólára. Neki az luxus. A pénzét nem azért keresi, hogy mindet felélje, hanem félre kéne tenni belőle mondjuk a harmadát ideális esetben (felteszem, albira nem kell fizetnie, ha a kérdezőnél lakott). Az azt jelenti, hogy valamivel több mint 100.000-ből gazdálkodhat, aminek a tizedét kólára költi. Ez luxus, mert minden luxus, amire nincs szükséged adott kereset mellett, de sokba kerül. Csirkemell ugyanez. Azt értsd meg, hogy nem azt mondom, hogy nekem luxus, vagy neked luxus vagy a kérdezőnek luxus, mert mi nem ennyit keresünk, de 160.000-ből minden másnap csirkemell úgy, nem eszed meg az előző napi maradékot, az luxus. Írta a kérdező, hogy nem volt hajlandó megenni a másnapos kaját, olvasd vissza. Ez még milliós fizetésnél is luxus lenne, mert felesleges étel- és pénzkidobás. Nekem tök mindegy, nem az én életem, de a kérdező jól látta, hogy ez a csaj a lehetőségein felül költekezik és nem is akar spórolni. Jól járt azzal, hogy szétmentek.
2021. júl. 22. 13:15
 53/55 anonim ***** válasza:
100%
Vagy akkor főzzön minden nap olyan kis adagokat, ami csak aznapra elég, és azt egye meg minden nap. Annak semmi értelme, hogy 2 embernél 4 embernyi adagokat készít és a felét kidobja. A pénzének a felét ezzel kidobja, ami a csirkemellre megy. Az amúgy is egy külön tudomány, hogy az ember úgy főzzön és fogyasszon, hogy ne dobjon ki ételt, amit jó lenne, ha mindenki megtanulna. Most olvastam, hogy az ételeink 40% megy a kukába. Ez téboly.
2021. júl. 22. 13:17
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Értem én, hogy spórolni kell, de miért dolgozik az ember, ha megkíván valamit akkor nem veszi meg?

Miért dolgozik az ember, ha nem engedheti meg magának?

És itt nem az ész nélküli költekezésről beszélek.

Másrészt meg ottmarad a kezed zsebhokira, mert ha 1500-at sajnálsz csirkemellre, akkor prostira is fogod :D

Én nem azért dolgozom, hogy csirkefarháton éljek.

Változtatni kell, jobb melót keresni.

2021. júl. 22. 15:09
 55/55 anonim ***** válasza:
100%

Ha az ő keresetéhez képest a kétnaponta 750 Ft fél kiló csirkemell megvásárlására csirkeszárny, farhát vagy nyomokban húst tartalmazó virsli, olcsóbb felvágott helyett luxusnak számított, akkor szerintem jól tette, hogy kiment Svájcba dolgozni ennek a többszöröséért.

Kólát inni minden, csak nem egészséges, főleg nem naponta, de valószínűleg nem azon az erre kidobott havi 12 ezer forinton múlott, hogy a volt barátnőd képes-e ennyi nettóból albérletet fenntartani és elfogadható életszínvonalon megélni, nemhogy belátható időn belül saját lakás vásárlásig eljutni vállalható hitel feltételekkel.

2021. júl. 22. 15:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!