Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akkora probléma, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora probléma, ha nem tudunk mindent azonnal megvenni kifizetni?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm is mindig azt mondogatta, hogy nem azért tanult, hogy akciós húsokra vadásszon a boltban, vagy hogy ünnepi ital legyen 1 márkás Coca Cola. Ezért el is hagyott és külföldre költözött Svájcba egy jómódú emberhez. Hol találhatnék olyan lányt aki alkalmazkodni tudna a magyar valósághoz?

2021. júl. 18. 11:53
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Sokkal kevesebb pénzem fogy így az már igaz.
2021. júl. 18. 16:24
 32/55 anonim ***** válasza:
#29 klímára már nem marad? 😃
2021. júl. 18. 16:41
 33/55 anonim ***** válasza:
94%
Milyen kutatásban? Szociológus, vagy mi? Mi a férjemmel mérnöki diplomával kutatóként a többszörösét keressük fejenként (ipari projektek). Ennél az aktuális PhD ösztöndíj is több. Meg az sem túl életszerű, hogy egy kutató kimegy Svájcba egy pénzes pasihoz. Egy tanult nő, aki a kutatásban dolgozik, nem ilyen attitűdöt képvisel. Ha nem elégedett, kimegy külföldre, kutatni. Kevés szakmában van ennél nagyobb nemzetközi mobilitás. Szóval próbáld újra. És igen, csóró vagy, a kóla meg undorító és egészségtelen.
2021. júl. 18. 16:43
 34/55 A kérdező kommentje:

Írtam már, hogy nem fejezte be az msc-t se, nemhogy phd.

A kutatócsoportja foglalkoztatta pályazati pénzből jófejségből itthon, ott ahol a szakdolgozatát írta.

2021. júl. 18. 16:52
 35/55 anonim ***** válasza:
91%
De ő kiment Svájcba, prostinak? Hát nekem továbbra sem hihető. Amikor diploma után engem is hasonlóan semmire sem elég összegért, "jófejségből" akartak foglalkoztatni az egyetemen pályázatok híján, elmentem egy multihoz melózni és mellette befejeztem a PhD-t. Végülis az exed nem várta el, hogy te tartsd el, megoldotta a saját megélhetését. Nincs semmi probléma.
2021. júl. 18. 17:01
 36/55 A kérdező kommentje:

Nem igazi prostituált, bár valamilyen értelemben igen.

Összejött egy gazdag 10 évvel idősebb külföldivel.

2021. júl. 18. 17:06
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

"A világ nagyrészén még ennél is jobban nyomorognak."

És ez téged megnyugtat?

Nekünk nincs szakmánk a párommal, viszont mi megelégeltük a helyzetet.

Kerestünk egy olyan állást ahol szállást adnak ingyen (hotelben ketten együtt vagyunk csak a szobában) fizetik a bérletünket is.

Lényegében csak a kajára kell költenünk.

60-80 ezer közt költünk minden hónapban, a többi megy számlára takaréknak.

És ezt csak durván írtam, úgy hogy semmin sem spórolunk.

Ketten együtt 500-540 ezer közt keresünk minden hónapban.

Nem tudom merre élsz, de ha te is találsz egy multinál egy betanított melót ahol ingyen szállást is adnak, már azzal jól tudsz spórolni, főleg ha ennyire spórolsz a hasadon.

2021. júl. 18. 23:45
 38/55 anonim ***** válasza:
7%

Én nem tudom, miért áll bele a kérdezőbe mindenki, teljesen együttérzek vele. Fiatalon spóroljon az ember. Gondolom, albérletben él, az elviszi mindjárt a fizetés felét, utána ami marad, abból félre kell tenni, hisz bármikor beüthet bármi, vagy elveszítheti a munkáját. Aki fiatal, az ne költsön hülyeségekre. Nekem se kéne egy olyan barátnő, aki szórja a pénzem. Szórja a sajátját, ahogy akarja, de én igenis megnézem, mire költök. Érdemes megnézni amúgy a kiszámolo.hu blogot.

Én teljesen megértem a kérdezőt, tök normális a hozzáállása. Az nem normális, hogy a magyar ember kifelé él, hitelből autót vesz, iphone-t vesz, amikor nincs rá elég pénze, és szüksége és közben nem tesz félre.

2021. júl. 21. 16:34
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Hitelből autót vesz vs csirkehús? Ezt most komolyan gondolod, vagy újabb hülyeként jöttél az idegeket borzolni?
2021. júl. 21. 16:53
 40/55 A kérdező kommentje:

Lehet húst enni, de főleg az zavart, hogy ő másnapos kaját nem volt hajlandó megenni. Mindennap 2 helyett 4 személyre főzött, így viszont elég sok elúszott a kaján is.

Amúgy szerintem manapság a legtöbben azt se tudják, hogy mi a spórolás. A nagyszüleim a háború után kb 10 évig tényleg mélyszegénységben éltek. Hétköznap csak zsíros vagy vajas kenyér, hétvégén főtétel. Inni cdak csapvíz. Na abban az időben tényleg más élet volt, mégsem panaszkodtak miatta ennyit.

2021. júl. 21. 17:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!