Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora probléma, ha nem tudunk mindent azonnal megvenni kifizetni?
Írtam már, hogy nem fejezte be az msc-t se, nemhogy phd.
A kutatócsoportja foglalkoztatta pályazati pénzből jófejségből itthon, ott ahol a szakdolgozatát írta.
Nem igazi prostituált, bár valamilyen értelemben igen.
Összejött egy gazdag 10 évvel idősebb külföldivel.
"A világ nagyrészén még ennél is jobban nyomorognak."
És ez téged megnyugtat?
Nekünk nincs szakmánk a párommal, viszont mi megelégeltük a helyzetet.
Kerestünk egy olyan állást ahol szállást adnak ingyen (hotelben ketten együtt vagyunk csak a szobában) fizetik a bérletünket is.
Lényegében csak a kajára kell költenünk.
60-80 ezer közt költünk minden hónapban, a többi megy számlára takaréknak.
És ezt csak durván írtam, úgy hogy semmin sem spórolunk.
Ketten együtt 500-540 ezer közt keresünk minden hónapban.
Nem tudom merre élsz, de ha te is találsz egy multinál egy betanított melót ahol ingyen szállást is adnak, már azzal jól tudsz spórolni, főleg ha ennyire spórolsz a hasadon.
Én nem tudom, miért áll bele a kérdezőbe mindenki, teljesen együttérzek vele. Fiatalon spóroljon az ember. Gondolom, albérletben él, az elviszi mindjárt a fizetés felét, utána ami marad, abból félre kell tenni, hisz bármikor beüthet bármi, vagy elveszítheti a munkáját. Aki fiatal, az ne költsön hülyeségekre. Nekem se kéne egy olyan barátnő, aki szórja a pénzem. Szórja a sajátját, ahogy akarja, de én igenis megnézem, mire költök. Érdemes megnézni amúgy a kiszámolo.hu blogot.
Én teljesen megértem a kérdezőt, tök normális a hozzáállása. Az nem normális, hogy a magyar ember kifelé él, hitelből autót vesz, iphone-t vesz, amikor nincs rá elég pénze, és szüksége és közben nem tesz félre.
Lehet húst enni, de főleg az zavart, hogy ő másnapos kaját nem volt hajlandó megenni. Mindennap 2 helyett 4 személyre főzött, így viszont elég sok elúszott a kaján is.
Amúgy szerintem manapság a legtöbben azt se tudják, hogy mi a spórolás. A nagyszüleim a háború után kb 10 évig tényleg mélyszegénységben éltek. Hétköznap csak zsíros vagy vajas kenyér, hétvégén főtétel. Inni cdak csapvíz. Na abban az időben tényleg más élet volt, mégsem panaszkodtak miatta ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!