Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akkora probléma, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora probléma, ha nem tudunk mindent azonnal megvenni kifizetni?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm is mindig azt mondogatta, hogy nem azért tanult, hogy akciós húsokra vadásszon a boltban, vagy hogy ünnepi ital legyen 1 márkás Coca Cola. Ezért el is hagyott és külföldre költözött Svájcba egy jómódú emberhez. Hol találhatnék olyan lányt aki alkalmazkodni tudna a magyar valósághoz?

2021. júl. 18. 11:53
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
64%
#11. Azért a vajaskenyér meg a mindennap kóla + csirkemell között még vannak szintek, ezért kár kimenni külföldre. 😃
2021. júl. 18. 12:59
 12/55 anonim ***** válasza:
98%
Ne haragudj, de ez nem magyar valóság. Ez csóróság, még itt is.
2021. júl. 18. 12:59
 13/55 anonim ***** válasza:
96%

#12: Nem mindenki akar úgy élni, hogy állandóan azt nézi, milyen kaját tud megvenni. Amikor valaki ide eljut, akkor minden máson már spórol. Nem jár szórakozni, nem költ sportra, nem tud nyaralni, nem vesz könyvet, mar csak a kaján tud húzni, hogy hó végéig elég legyen a fizetés. Ez meg sokaknak nem élet, nekem se.

Biztosan be lehet osztani havi 160 ezret, de nem szeretném kipróbálni, köszi.

Nem azt mondom, hogy ha kaviárt kíván, akkor vegyen egy kilót, legfeljebb kidobja, ha nem fogy el. Meg mi se veszünk decemberben dinnyét. Kólát alapból nem iszunk. De ha a minőségi kaján spórol, akkor azt költheti majd gyógyszerre.

2021. júl. 18. 13:08
 14/55 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, csóró vagy. Nem értem, minek neked nő. Előbb szedd össze magad!
2021. júl. 18. 13:25
 15/55 A kérdező kommentje:

Akkor majdnem mindenki csóró.

A medián bér szerintem nem éri el nettóban az 500 eurót se.

2021. júl. 18. 13:29
 16/55 anonim ***** válasza:
46%

Sosem értettem, amikor diplomás, azaz érettségi + diploma + nyelvvizsga papírokkal rendelkezők sírnak, hogy kevés a pénzük, akkor miért nem váltanak? Egy őr kap 240-et havonta. Melósok 3-4-500-at.

Ja, kényelmesebb 9-17-ig egy kényelmes íróasztal mögött, a légkondis irodában, céges bérlettel, elegáns ruhában.

2021. júl. 18. 13:37
 17/55 A kérdező kommentje:

A melósok most tényleg jobban keresnek ez az ő aranykoruk, mégis sokan lenézik őket.

Nincs adósságom és van hol laknom. Csak nem engedhetem meg magamnak a mindennapi luxust.

Nem én kerestem 160-at, hanem a z exem. Én kb dupla annyit.

Csak ő akart mindig túlköltekezni. Én szeretem ha van egy kis tartalék is, meg ha tudok félretenni. Utálom, ha valakik túlköltekeznek vagy ráadásul még adósságba is veeik magukat egy egy komolyabb nyaralás miatt, vagy mert a BKV nem elég és kell az autó.

2021. júl. 18. 13:42
 18/55 A kérdező kommentje:
Ahogy itt is látom a szebbik nem imádja szórni a pénzt két kézzel.
2021. júl. 18. 13:44
 19/55 anonim ***** válasza:
97%

18.-ra.

Ha megkerestél 300-at, akkor miért nem támogattad őt?

A kóla, és a hús, az nem luxus. Nem egy szint a trópusi nyaralással vagy a kocsival.

Agyadra ment a sok aranyásós baromság a netről.

2021. júl. 18. 13:49
 20/55 anonim ***** válasza:
92%
Ott vannak ketten, 160+ valamennyiből kellene megélni ketten (nem tudom mekkora a másik fizu). Én 250-et keresek, vizet iszom, normális kajákat eszem a párom ugyan ezt. Nem kell minden nap húst enni, de ha mégis, akkor a csirkének pl a combja is ehető. A tarja is nagyon finom és olcsóbb, mint a csirkemell. De nyilván nem csak kóla meg csirkemell volt, nyilván csak ezeket ragadta ki a kérdező. Ha meg csak ő dolgozott, a hiba nem az ő készülékében volt szerintem.
2021. júl. 18. 13:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!