Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akkora probléma, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora probléma, ha nem tudunk mindent azonnal megvenni kifizetni?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm is mindig azt mondogatta, hogy nem azért tanult, hogy akciós húsokra vadásszon a boltban, vagy hogy ünnepi ital legyen 1 márkás Coca Cola. Ezért el is hagyott és külföldre költözött Svájcba egy jómódú emberhez. Hol találhatnék olyan lányt aki alkalmazkodni tudna a magyar valósághoz?

2021. júl. 18. 11:53
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
97%

#19: Azt hiszem, én vagyok az egyetlen nő, aki válaszolt. Úgyhogy reagálok, ha nem gond. Amit én keresek, azt úgy szórom, ahogy jól esik. Neked a csirkemell pénzszórás. Rendben. Gondolom, agyvérzést kapnál, ha leírnám, hogy egy hétvégén mennyit költöttem belepőkre és kajára. Nekem ez is rendben van.

Viszont azt neked kell elfogadni, hogy nem sokan akarnak úgy élni, hogy fiatalon és gyerek nélkül is annyi az élet, hogy reggeltől estig munka, utána ültök a tévé előtt, hétvégén meg az össz program a nagytakarítás. Most vagytok abban a korban, mikor lehetne élni. Ti már oda mentek élni és dolgozni is, ahova jól esik, sőt tanulni is. Mondhatod, hogy nem akarsz, megrekedhetsz egy borsodi lakótelepen, de akkor fogadd el azt is, hogy kevesebb nő közül fogsz válogatni, mert a többségnek nem elég. Aki megteheti, az ki is fog törni.

2021. júl. 18. 14:03
 22/55 anonim ***** válasza:
96%
Elfelejtetted leírni, hogy azt a kétnaponta egy kiló csirkemellet egyedül akarta megenni, miközben te a saját keresetedből magadnak vásároltál és főztél a kapcsolatotok alatt, vagy abból az egy kiló húsból kettőtöknek főzött vagy sütött valamit.
2021. júl. 18. 14:12
 23/55 A kérdező kommentje:

Ketten ettünk és közösen bettük.

Még csak nem is én morogtam ezek miatt. Igaz, hogy a nagyobb költekezéseket mindig halogattam. Nem engedtem meg hogy egyszerre cseréljük le az összes bútort stb.

Erre ő szinte minden nap reklamált panaszkodott, hogy nem azért tanult, hogy az árakat figyelje.

Arra viszont lusta volt, hogy befejezze a saját egyetemi mesterképzését.

Inkább lelépett külföldre egy gazdag 3 gyermekes 42 éved pasassal.

2021. júl. 18. 14:35
 24/55 anonim ***** válasza:
43%

"Hol találhatnék olyan lányt aki alkalmazkodni tudna a magyar valósághoz?"

Írásbeli zavarban szenvedsz. Nem magyar valóság van, hanem magyar rémálom. Jó volna, ha te is felébrednél e rémálomból, nem mint a sok süket aki még itt lakik és kimennél külföldre.

2021. júl. 18. 15:53
 25/55 anonim ***** válasza:
48%
25: Ja, aztán meg kuncsoroghat vissza, mint sok "londoni" a brexit után :)
2021. júl. 18. 15:59
 26/55 anonim ***** válasza:
96%
Amikor a kérdést elolvastam, azt hittem, hogy egy telhetetlen emberről van szó, aki egyszerre akar lakást, autót, nyaralást stb. Ehhez képest csirkemellet és Coca Colát akar 2 naponta. Őszintén ez a nyomor kategória és nem értem, hogy neked miért jó a langyos szarban ücsörögni. Bemagyarázod magadnak, hogy ez a magyar valóság. Nem, ez nem az. Rengeteg embernek nem okoz ez gondot, sőt. Egyébként sokkal tehetősebb vagyok, de nem iszom cukros löttyöket 2 naponta, jobban tennétek, ha ti sem. Hosszútávon megbosszulja magát.
2021. júl. 18. 16:07
 27/55 A kérdező kommentje:
A világ nagyrészén még ennél is jobban nyomorognak. Nem élhet mindenki svájcban. Talán a másnapos kaját is meglehet enni.
2021. júl. 18. 16:13
 28/55 anonim ***** válasza:
Én minden nap előkelő vendéglőben eszek, nem vásárolok boltban nagyon. Ilyen élet is van. Ilyen rossz időkben, ami mostanában van, pára, vagy 40 fok ki az az elvetemült, aki főz, bemelegíti a lakást.
2021. júl. 18. 16:17
 29/55 A kérdező kommentje:

Mostanában én is, mert sok maradt a szépkártyámon, ami utazásra ment volna. Ugye elhagyott az asszony egyedül meg nem utazok úgyse.

2021. júl. 18. 16:20
 30/55 anonim ***** válasza:
94%
Hát akkor gazdag ember vagy, lehet jobb is lesz asszony nélkül, nő az életszínvonal.
2021. júl. 18. 16:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!