Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig lehetne megjátszani, hogy diplomás értelmiségi vagyok?
Figyelt kérdés
Csak az ágyig kéne eljutnom.
Onnantól meg király lennék.
#király #áldiplomás
2021. júl. 17. 12:48
21/28 anonim válasza:
Engem ne szapulj 🙂🙂 nekem nem feltétel a diploma :)
22/28 anonim válasza:
Ahhoz fel is kell készűlni és kell mellette tudásnak lennie.
23/28 anonim válasza:
Ja, én is ott állnék fel, hogy "úgysem értenéd". Mit gondolsz, ágyba menne veled úgy a randipartner, hogy ledegradálod és hülyének nézed?
24/28 A kérdező kommentje:
"Ja, én is ott állnék fel, hogy "úgysem értenéd"."
Örülök, hogy te is izgalmi állapotba kerülnél, akkor már mehetnénk is az ágyba. ;)
2021. júl. 18. 10:07
25/28 anonim válasza:
24
Szerintem ne azzal kezd, hogy eljatszod h diplomas vagy, hanem azzal, hogy megprobalod eljatszani, hogy normális vagy.....de a válaszaidat elnézve, ez sem fog menni. Én simán kiszurnam, hogy nem vagy diolomás,...
26/28 A kérdező kommentje:
"Én simán kiszurnam, hogy nem vagy diolomás,..."
Ez valami egzotikus betegség?
2021. júl. 18. 10:37
27/28 anonim válasza:
Bizony-bizony! Ha semmi másba nem tudsz belekötni, köss bele az elütésből fakadó helyesirasi hibakba! Már kibukott, hogy nem vagy diplomás 😂😅 ne erölkodj
28/28 A kérdező kommentje:
És ha azt mondanám, hogy kettő is van?
Az egyik kiváló minősítésű, a másik jeles minősítésű.
2021. júl. 18. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!