Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig lehetne megjátszani, hogy diplomás
értelmiségi vagyok?
Nekem nem fontos a papir, az viszont igen, hogy legyen megfelelő egzisztenciája, éljen egyedül, legyen vicces, humoros, és NE HAZUDJON!!!
2021. júl. 17. 13:26
12/28 anonim válasza:
Szánalmas hazudós féreg vagy! Ha nincs diplomád akkor keress olyan nőt akinek jó a buta proli is.
2021. júl. 17. 14:09
13/28 anonim válasza:
Arról függ, mennyire hülye a nő, akivel ismerkedsz. Ha több az esze, mint a sültkrumplié, kb. 3 kérdés után rájön, hogy kamuzol... gyanítom, nem áldoznál arra nemhogy hónapokat, napokat se, hogy utánanézz az adott szakterületnek, egyetemnek... na, ha pl. totál f...got mondasz arra, hova jártál, hol dolgozol, miért mentél az adott szakra, mi volt a kedvenc tárgyat, hol volt a kampusz stb., akkor nyilván lebuksz. És azért minőségi nővel 2-3 beszélgetés randid lesz, mielőtt egyáltalán enged bármilyen szexuális dolgot.
2021. júl. 17. 14:15
14/28 A kérdező kommentje:
Minek kéne, azt mondom pl, hogy atomfizikus vagyok.
Úgyse merné firtatni, mert a legtöbb ember nem ért a fizikához utálja. Ha meg kérdezne, akkor viccesen hárítanék, hogy atomokat nevelgetek, vagy a nagy hadron ütköztetőben dolgozok.
A részletekbe nem mennék bele, azt mondanám, hogy felesleges úgyse értené, mert 10 év alapozás kell hozzá egyetemen.
2021. júl. 17. 14:19
15/28 anonim válasza:
14-es És ezt minek? Ettől nem kerülsz bugyi közelbe.
2021. júl. 17. 14:21
16/28 anonim válasza:
Pont az atomfizika az, amihez, ha nem értesz, nem érdemes bekamuzni, mert 1) lehet, hogy olyat találsz, aki pont ért hozzá, 2) a leírás alapján nagyon hülyének tűnsz, és biztos vagyok benne, hogy olyan f..gokat beszélnél randin, hogy józan paraszti ésszel ki lehet következtetni, hogy kamu. Ha meg elkezd ilyen hülye viccekkel hárítani, az lesz az első benyomás, hogy ORDAS KAMU. Ja, ha meg azzal jönnél, hogy "úgysem értenéd", otthagynám, hogy "beképzelt tahó".
2021. júl. 17. 14:22
17/28 anonim válasza:
Azt hiszed a diploma valami földöntúli dolog, de akinek van, annak olyan természetes, mintha azt mondanád "van 8 általánosom".
Én diplomás IT mérnökként sem mentem sokra a nőkkel, mivel marhára nem számít semmit.
2021. júl. 17. 16:17
18/28 A kérdező kommentje:
Csak ott számít, hogy megalapozod, hogy mekkora király vagy. Ez csak egy aspektusa. Eljutsz vele az ágyig. Utána meg már mindegy, kalap kabát viszlát. Kérem a következőt.
2021. júl. 17. 16:26
19/28 anonim válasza:
18
Eltekintve attol, hogy szánalmas vagy, az a kategoriaju Nő, akire te vágysz, egy pillanat alatt kiszurja, hogy nem vagy diplomás, csak egy csődtömeg, aki annak akar latszani...
2021. júl. 17. 16:32
20/28 anonim válasza:
10.
Nem is tudtam,hogy csak a diplomásoknak lehet autója. :DDDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!