Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szégyellnem kéne, hogy többgen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellnem kéne, hogy többgenerációs melós családból származok?

Figyelt kérdés

Nagyszüleim csak 6 elemit végeztek és gyerek koruk óta dolgoztak güriztek egész életükben. Szüleimnek csak érettségijük van ők is 18 éves koruk óta dolgoztak gyárban, illetve hivatalban. Én is csak melózok gürizek.

Azt vettem észre, hogy amikor ez kiderül akkor sok nő csak fintorog. Már alább is hagy az érdeklődés az irányomban, hogy nem befolyásos emberek gyermeke vagyok.

2021. júl. 17. 11:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

9: pl. úgy értem, hogy jobban odafigyelni arra, hogy milyen képeket osztanak magukról, mennyire néznek ki trendin vagy p...ásan, mennyire felszínesen válogatsz te a nők között.

Fiatal srácoknál folyamatosan azt látom, hogy olyan nőkre, akiken látszik, hogy flegmák, azt mondják, hogy "szerény, takaros, barátnő típus" csak azért, mert mondjuk nem teszi ki a mellét, mint az instamodell, aztán csodálkozik, hogy egy felszínes p...t kapott.

2021. júl. 17. 14:30
 12/20 anonim ***** válasza:
Meg hogy milyen a mimikájuk, testbeszédük, ízlésük, hogyan bánnak más emberekkel.
2021. júl. 17. 14:31
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Napi kamu uszító incel kérdés✔️
2021. júl. 17. 14:32
 14/20 A kérdező kommentje:

Mi az az incel?

Miért uszító?

Az igazat írtam, a családomban mindenki kemény fizikai munkát végzett. Földművelés, bányamunkás, vegyipar.

A nagymamám mindig azt mondta, hogy nem lehet mindenki "irodista".

2021. júl. 17. 14:38
 15/20 anonim ***** válasza:
63%
Én irígylem a családod. Én egy szeretői kapcsolatba születtem. Apám egy milliárdos, építési vállalkozó volt, aki életemben nem foglalkozott velem, kényszerből elismert, de a családja nem tud rólam. Anyám pedig egy jogász volt, aki az utolsó pár évében alkoholista volt, a tini éveimet tönlre vágva. Nekem egy csoda lett volna egy szerető melós család. 20 évesen konkrétan már nem is volt családom. Azóta lett sajátom, ami olyan, amit én is szerettem volna gyerekként.
2021. júl. 17. 14:58
 16/20 anonim ***** válasza:

14

"Nem lehet mindenki irodista"

Nem, tényleg nem. És ez rendben is van igy. Viszont én jobban szeretem a kényelmesebb, klímás irodaban végezhető, jól fizető munkát, mint a gyarban megpusztulni, éhbérért. Tettem is azért, hogy ezt elérjem, és nem szivesen mondok le erről az életszinvonalról....

2021. júl. 17. 15:02
 17/20 anonim ***** válasza:
tanlulni bármikor lehet, viszont nem mindenkinek van hozzá kapacitása anyagilag, felfogásban, koncentrációban... Könnyű mondani azoknak hogy menny el tanulni akik jó anyagi hátérrel rendelkeznek gyerekkoruk óta, vagy éppen olyan jó értelmi képességeket örököltek amivel gyorsabban haladnak a tanulásban hamarabb átlátják, megjegyzik a dolgokat.
2021. júl. 17. 16:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Ne a diplomás nőkkel randizz. Azoknak te proli vagy!

39/ incel

2021. júl. 20. 14:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Ne ismerkedj rohadt emberekkel.
2021. júl. 27. 11:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Semmi baj sincs veled. Én is ilyen családból származom, a szüleimnek még érettségije sincs. Én egyetemre mentem, mesterdiplomás tanárként keresek most nettó 145 ezret, míg a bátyám egy sima szakmával 350 felett. Te csinálod jól.
2021. aug. 21. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!