Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Többgenerációs együttélés=dete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többgenerációs együttélés=determinált társtalanság?

Figyelt kérdés

40+-os ffi vagyok. Egy ismerősöm szerint azért nincs párom, mert "apukámmal lakom".

Kifejtés, valóság. Apám 80 éves, idős ember, de elvan magában. Pár dologban segìtek neki, pl gyógyszerei beszerzése, de önállóak vagyunk.

Többgenerációs házban élünk. Ezt úgy kell elképzelni hogy két teljesen különálló felszerelt lakás alul ő fent én.

A házon van adósság régről, de alapvetően ez nem papa hotel, ő is önellátó és én is. Volt már korábbi párkapcsolatom, tehát nem egy ilyen lúzer nagy gyereket kell elképzelni.

Sajnos a jelen az, hogy akkora jövedelmem nincs hogy a meglévő, saját tulajdonú házfelem mellé vegyek még egy lakást. Apám nem magatehetetlen de heti pár órányit segítségre szorul, nyilván nem akarnék a világ másik felére menni. A jelen anyagi helyzetem nyilván nem végleg ilyen de most azonnalira eléggé korlátozott.

A kérdés pusztán annyi, hogy ez önmagában kizárja-e az ismerkedést?

Kérem hogy akiknek csak a kötekedési színvonalú válaszokra futja, az kímélje meg magát.

Nem papahotel mert mindenki külön él csak éppnszomszéd jelleggel

2018. júl. 23. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a kérdést, te magad írod, hogy volt már párkapcsolatod, majd utána megkérdezed, hogy lehetséges-e így a kapcsolat....

Nem, nem lehetséges, az előzőt is csak álmodtad :D

???

2018. júl. 23. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs párod, az nem azért van, mert jelenleg az édesapáddal élsz egy helyrajzi szám alatt....
2018. júl. 23. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem, hogy mi ezzel a probléma, vagy egyáltalán miért kéne elköltöznöd.
2018. júl. 23. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a helyzet egyáltalán nem kizáró ok az ismerkedésre, függetlenül élsz tulajdonképpen. Aki meg nem fogadja el, hogy apudnak szüksége van rád ilyen formanam, azzal ne foglalkozz.
2018. júl. 23. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem zárja ki. Sokaknak kell az idős szüleiről gondoskodni, ez a való élet. Nem értem az ismerősödet, ő talán egyedül van, mint az ujjam? Egyszer majd őt is utoléri minden középkorú végzete, hogy egyszerre kell gondoskodnia a gyerekeiről is meg a szüleiről is. Ne hagyd, hogy ilyen hülyeségekkel elbizonytalanítsanak.
2018. júl. 23. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem ez inkább szimpatikus, hogy odafigyelsz az apukádra. Egyáltalán nem gondolom taszítónak ezt. De a te korodban simán találkozhatsz olyan nővel is akinek saját lakása van, úgyhogy el lehet járni hozzá is szexelni ha őt ez zavarja. De normális nőt nem zavar.
2018. júl. 23. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!