Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szégyellnem kéne, hogy többgen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellnem kéne, hogy többgenerációs melós családból származok?

Figyelt kérdés

Nagyszüleim csak 6 elemit végeztek és gyerek koruk óta dolgoztak güriztek egész életükben. Szüleimnek csak érettségijük van ők is 18 éves koruk óta dolgoztak gyárban, illetve hivatalban. Én is csak melózok gürizek.

Azt vettem észre, hogy amikor ez kiderül akkor sok nő csak fintorog. Már alább is hagy az érdeklődés az irányomban, hogy nem befolyásos emberek gyermeke vagyok.

2021. júl. 17. 11:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Nincs ezzel semmi baj, ha haladsz az életedben, és visszafelé téged sem zavar, ha a nő nem befolyásos emberek gyermeke. 🤷‍♀️
2021. júl. 17. 12:10
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem veled van a baj, hanem rosszul válogatod meg milyen nőkkel ismerkedsz.
2021. júl. 17. 12:15
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem lenne ezzel baj, csak ehhez általában társul egy ilyen "melós attitűd" visszafele is. Nem tekintik munkának az "irodában ülést" hülyének nézik a diplomásokat és igazándiból megvetnek mindent, ami nem kézzel fogható munka eredménye. Ha te nem ilyen vagy és semmi bajod más emberekkel, akkor az értelmesebbje nem fog lenézni amiatt, amilyen a családod.
2021. júl. 17. 12:21
 4/20 anonim ***** válasza:
84%

Az én családom nem volt befolyásos, hol gazdag volt, hol képzett ahogy a történelem kacsázott.

SEMMIT nem tettem érte, hogy ide szülessek.

Szóval nem érdemem és nem szégyenem.

Neked sem, másnak sem.

Azok a nők meg mindegy hova születtek, ha ilyen kis haszonlesők, az már az ő saját tulajdonságuk, és ráadásul eléggé szar is.

De rengeteg becsületes nő van, ne aggódj!

2021. júl. 17. 12:22
 5/20 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell. De azt tudomásul kell venni, hogy a nők leginkább a náluk "fejlebb lévővel" képzelik el a jövőjüket. Ideális esetben idősebb, magasabb, vagyonosabb, képzettebb, műveltebb, izmosabb stb. Minél több esik ki ebből, annál kisebb esélyekkel indulsz. Már egy db kiesése is sokszor kizár téged bármiből, ez van. (Vagy csak átmeneti kúrópajti ill lelki szemetes lehetsz)
2021. júl. 17. 12:39
 6/20 anonim ***** válasza:
11%
Nem kell. De mit kezdjek egy gyári melóssal, aki sokkal kevesebbet keres nálam? Családunk meg eleve nem lehetne azon a színvonalon, amit én elképzeltem...
2021. júl. 17. 12:50
 7/20 moozygoo ***** válasza:
28%
Nincs ezen mit szégyellni, az ilyen p*csák menjenek a t*szba.
2021. júl. 17. 14:00
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell ezt szégyellni. Talán jobban meg kellene válogatni, milyen nőkkel ismerkedsz.
2021. júl. 17. 14:17
 9/20 A kérdező kommentje:

Hogy tudnám megválogatni előre?

Ezek a dolgok szerintem ismerkedés közben derülnek ki.

Nem írják a homlokukra hogy lenézik a szerényebb körülmények között élőket.

2021. júl. 17. 14:22
 10/20 anonim ***** válasza:

En is igy vagyok. Anyam szakkozepiskolaba sem mehetett, mert a szulei osztalyidegenek voltak. Egyedul nekem van erettsegim az egesz csaladomban. Batyam is csak szakmunkasvizsgaig jutott, en szakmunkasvizsga utan letettem az erettsegit. Ez van, ebbe szulettunk 🤷

37F incel

2021. júl. 17. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!