Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek tovább?

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok, viszont nem tudok továbblépni egy több éves "kapcsolat" miatt. A lánnyal éveken át jóban voltunk, viszont mivel külföldön tanult, én pedig itthon, ezért nem tudtunk találkozni, csak interneten keresztül beszélgetni (chat, hívás).

Nagyon hasonló volt az izlésünk, érdeklődési körünk, személyiségünk, viszont amint hazaköltözött, talált magának egy másik srácot, akivel azóta együtt van, engem pedig lepasszolt mint egy megunt ruhát.

Próbálkoztam találni valami új hobbit, próbálkoztam ismerkedni másokkal, de nem tudom elfelejteni a mai napig. Ötletek?

2021. júl. 16. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincsen varázsszer, ez most egy darabig szhar lesz. Pár hónap múlva már jól leszel, addig pedig próbáld ne ennek szentelni a figyelmet 100%-át. Mindig legyél elfoglalt és ne hallgass romantikus zenéket, mert az maga a halál ebben a helyzetben.
2021. júl. 16. 13:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Gym. Viccen kívül. Nagyon sokat segít a sport, kiadod a dühöt és még izmosabb is leszel.
2021. júl. 16. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!