Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek tovább?
Egy elég intenzív nagy szerelem volt a mi szerelmünk az exemmel. Nem kevés idő van majdnem 3 év. Aztán egyszer csak vége lett a viták miatt. Azóta én nem tudok tovább lépni, minden nap gondolok rá, minden nap eszembe jut hogy hogy lehet? Mit csinálhat? Jól van e? Pedig ezekhez sajnos már nincs közöm. Minden nap legszivesebben ráírnék hogy hiányzik és vele akarok lenni... ő már lezárta, nem is akarna keresni és mindent amit kapott tőlem vagy ami rám emlékezteti kidobta. Nekem ő volt az első nagy szerelmem vele akartam lenni egy életen át... és nem tudom most hova tovább? Elveszettnek érzem magam nélküle. Ő mutatta meg nekem milyen igazán élni és milyen igazán szeretve lenni. Egyszerűen nem tudom hogy lépjek tovább és hogy engedjem el. És hogy ezek a gondolatok hogy ne legyen a fejemben mint pl: hogy mi lehet vele...
Valaki tudna tanácsot adni? Hogy lehet ezen túl lépni? Hogy próbáljam meg elengedni? Mert tudom hogy nem jó amit csinálok, csak marcangolom magam. De hiányzik :(
Mikor lett vége? Ha friss még természetesek ezek az erős érzések és meg kell gyászolnod hogy számodra nincs többé. Sírj, add ki magadból, elfojtani nem szabad!
Aztán sablonos de nagyrészt igaz: segít az idő, főleg ha teljesen száműzöd te is. Nem nézegeted se élőben, se neten, sem az ajándékait, ha eszedbe jut nem kezdesz el agyalni rajta hanem hamar lefoglalod a gondolataid más dolgokkal és tudatosan igyekszel nem gondolni rá.
Nekem is két hónap volt, rajta túllépni, de sikerült és azóta találtam egy nagyon kedves gondoskodó fiút, aki törődik is velem, nem csak ráfogja az egyik vitákra a szakítást, szerintem nálatok valami lány lehetett a háttérben, legyél többet a barátokkal, és kérd meg ,hogy foglaljanak le mert, nem akarsz rá gondolni, és keress más fiút, aki neked szimpi,sok sikert. ;)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!