Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ez igy? Hogyan es mit tegyek hgy konyebb legyen?
1 honapja lett egy hosszu (4-eves)
kapcsolatomnak.minden teren ő volt nekem az elso. De mindig valahogy eszembe jut... Ha meg latom vgy eszembe jut ramjon a hiany erzet hianyoznak a minden napok amig velem volt..lattam hgy sok uj lany ismerose lett aztan ngyon rosszul ereztem magam... Probalkozom kiverni a fejembol de ngyon nm megy egyutt laktunk mindenhol van elmenyunk a hazban az udvaron es mindig eszembe jutnak... Ilyenkor csak azzal probalom nyugtatni magam hgy arra gondolok jobb igy hogy szakitottam mert mar egy ideje csak a vita es napokig volt hgy nm beszeltunk es szenvedtunk de megis nagyon nehez..😢😢
Te szakítottál és most féltékenyketsz? 😂
Ugye nem veszed zokon, ha kinevetlek?
Az a baj, hogy vele foglalkozol. Nem tudhatod, hogy ő mit érez, de NAGYON nem számít. Szakítottál, vége, ideje feldolgozni és tovább állni.
Töröljed le az eddigi beszélgetéseket, képeket, kapcsold ki a követését facebookon (hogy ne jelenjen meg véletlenül a nyitólapodon).
A döntést a kérdező hozta meg. Ő szakított. Tudtad mit teszel.
De talán mégsem tudtad....
Most először megtapasztalod az érzést, hogy milyen egyedül. Kb ugyanazt kellene tenned neked is mint neki. Élned kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!