Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert van ez igy? Hogyan es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ez igy? Hogyan es mit tegyek hgy konyebb legyen?

Figyelt kérdés

1 honapja lett egy hosszu (4-eves)

kapcsolatomnak.minden teren ő volt nekem az elso. De mindig valahogy eszembe jut... Ha meg latom vgy eszembe jut ramjon a hiany erzet hianyoznak a minden napok amig velem volt..lattam hgy sok uj lany ismerose lett aztan ngyon rosszul ereztem magam... Probalkozom kiverni a fejembol de ngyon nm megy egyutt laktunk mindenhol van elmenyunk a hazban az udvaron es mindig eszembe jutnak... Ilyenkor csak azzal probalom nyugtatni magam hgy arra gondolok jobb igy hogy szakitottam mert mar egy ideje csak a vita es napokig volt hgy nm beszeltunk es szenvedtunk de megis nagyon nehez..😢😢

2020. júl. 4. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
10%

Te szakítottál és most féltékenyketsz? 😂

Ugye nem veszed zokon, ha kinevetlek?

2020. júl. 4. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
1 Én inkább téged nevetlek ki.
2020. júl. 4. 14:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Es latom hgy ő szinte nm erzi amit en.. Ugy latom nm viselte meg annyira mint engem.. Ez persze jo egyreszbol mert orulok hgy jolvan meg minden na meg ki hgy eli meg ezt a dolgot...de masreszbol meg nkm ngyon rosszul esik hgy ilyen gyorsan vagy hamar ujlanyokkal foglalkozik meg hgy szinte boldognak lehet latni mikozben en meg nm tudom elengedni barmennyire probalom..
2020. júl. 4. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, idővel könnyebb lesz. Még nagyon nagyon az elején vagy a leválásnak.
2020. júl. 4. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy vele foglalkozol. Nem tudhatod, hogy ő mit érez, de NAGYON nem számít. Szakítottál, vége, ideje feldolgozni és tovább állni.

Töröljed le az eddigi beszélgetéseket, képeket, kapcsold ki a követését facebookon (hogy ne jelenjen meg véletlenül a nyitólapodon).

2020. júl. 4. 14:18
 6/7 A kérdező kommentje:
4. Koszonom.es hatt remelem igy lessz mert szamomra ez ngyon hosszu ido volt.
2020. júl. 4. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:

A döntést a kérdező hozta meg. Ő szakított. Tudtad mit teszel.

De talán mégsem tudtad....

Most először megtapasztalod az érzést, hogy milyen egyedül. Kb ugyanazt kellene tenned neked is mint neki. Élned kéne.

2020. júl. 4. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!