Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már miért nehéz jó nagy pocakos, nagyon kövér férfiakat találni?
Figyelt kérdés
Régen ez a jólét, a jómód jele volt, most meg alig vannak iLyen férfiak mind fogyni akarna ....2021. júl. 12. 10:19
11/29 anonim válasza:
Az ország 2/3-a minimum túlsúlyos. Talán több is az olyan 20/30-as férfi, akinek “apateste” van, ha nem jobban elhízott. Nem olyan nehéz találni ilyet itthon. Európa legelhízottabb nemzete vagyunk.
12/29 anonim válasza:
en se ertem, miert irod, hogy ritka az ilyen, en pont hogy mindenhol beles, elhizott ferfiakat latok.
egyebkent meg az a termeszetes, hogy aki dagadt, az fogyni akarjon, mert esztetikailag taszito, es egeszsegugyileg is kockazatos. bar a legtobb magyar ferfi pont hogy szarik bele, hogy nez ki.
13/29 anonim válasza:
Amit a pasik le adnak azt a nők fel szedik. Nagy pocakos nők vannak és karcsú férfiak. Meg cserélődött a testi alka
14/29 anonim válasza:
A cukorbetegségből vagy pajzsmirigy problémából adódó elhízás mióta jó élet jele? lol
Amúgy az ország 2/3 elhízott. Nincs nehéz dolgod "jómódú" pasit találni.
15/29 A kérdező kommentje:
14. Azt írtam régen volt annak a jele.
2021. júl. 12. 12:32
16/29 anonim válasza:
Ja persze, minden kövér ember pajzsmirigyes ám. Nem a zabálás miatt ám!
17/29 anonim válasza:
Egy szoval sem szerepelt a "minden"szo.
18/29 anonim válasza:
Kérlek, elmenyfurdoben voltam ma, minden korosztályból láttam legalább 2-3 logó hasu és csocsu hapsit. Szóval nem tudom milyen kornyeken laksz, de akkor megyek oda,mert itt sportos nem igen volt, helyette gurulnak 😌😌
19/29 A kérdező kommentje:
18 melyik élményfürdő ?
2021. júl. 12. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!