Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az felszínesség ha a macis és kövér férfiakat elutasítom?
Sportolók és odafigyelek az érkezésének. Jogosan várhatom el hogy a leendő párom is így álljon. Nem?
Dagadék srácok mindig anyáznak ha elküldöm őket! Miért nem a saját típusokhoz mennek csajozni? Ha meg nem jó nekik a ronda nő , úgy magukon kéne változtatniuk.
Egy macis srác dagadék? Nekem a macis a magasabb,picit pocakos srác és nem,nincs semmi bajom velük. A túlsúlyos (ahogy te írtad,dagadék)nekem a 150 kilós 160-170 cm-es bőven zsíros testű.Egyebként pedig a macis srác lehet,hogy fenyévekkel kedvesebb,odafigyelőbb mint egy kondiszökevény páva.Inkább hétvégén bujcizok hozzá,minthogy azt nézegessem ahogy a tükörben feszít vagy minden mást csináljon a gőgös, a minőségi,közösen eltöltött idő helyett. ☺
Jaa és a párom teljesen normál testalkat,nem emiatt védem a macis srácokat ☺
Mondjuk ha már ennyire igényes vagy, akkor annyi "igényesség" szorulhatott volna beléd, hogy átolvasod a kérdésed mielőtt kiírod.
Egyébként meg a kutyát nem érdekli kit küldesz el. Nehogy már névtelen-arctalan emberek véleménye határozza meg a tetteidet.
"Dagadék srácok mindig anyáznak ha elküldöm őket!"
Hogy szoktad elküldeni őket? Mit mondasz, amire így reagálnak?
Igazad van, de nem ilyen lekezelő stílusban kéne megfogalmazni, mert tiszteletlenség.
Ezzel mindenki mást is feljogosítottál arra, hogy veled is tiszteletlenek legyenek.
Felszínesség, de szerintem nincs ezzel baj. Mindenki olyan párt választ, aki neki megfelel. Szerencsére a testalkat pont egy olyan dolog, amit az ember első ránézésre meg tud állapítani, és el tudja dönteni, tetszik-e neki vagy sem. Ha nem, akkor kár is belemenni bármilyen ismerkedésbe, csak az időtöket húznátok.
Amúgy én vékony lány vagyok, és a magam részéről a macis férfiak a kedvenceim, gondolom a hozzám hasonló lányok miatt mernek hozzád is odamenni. Ennek ellenére ha hozzám mondjuk egy gyúrós srác jönne oda (vagy úgy alapból bárki), akik nekem amúgy kicsit sem tetszenek, el nem tudom képzelni, hogy olyan hangnemben küldjem el, ami anyázást indokolna válaszul.
Nem felszínesség, bár nem tudom, hogy milyen stílusban reagálod le a közeledésüket. Persze, mikor jönnek a gebézéssel, meg csontvázazással, akkor nekem is van rá hasonló stílusú reakcióm.
Legközelebb azért tényleg olvasd át a kérdést, elhiszem, hogy éjjel nehezebb a toppon lenni, meg hülyeségeket tud javítani nekem is az autocorrect, aztán magyarázkodhatok. Ez csak jó tanács. :-)
Hát a " dagadék" jelző után el tudom képzelni a stílust, nem csodálom, ha megbántódnak.
Ronda nő? Igen, felszínes vagy....
Nekem is van, aki nem jön be, mégse beszélek így róla.
Bár szerintem ez kamu kerdes, hogy provokálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!