Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért takarózik sok kövér nő azzal, hogy plus size, molett, duci?
Ezek a nők egyértelműen nem neked akarnak megfelelni.
Hiszen te tökéletes vagy, nincs olyan rajtad, amit sértegetni lehetne.
Mert a média rájött, hogy lelehet nyomni a torkukon és vevők rá. A férfiak meg úgyis rájuk nyomulnak.
(Mondom ezt úgy, hogy nekem bejönnek a teltebb nők, de tényleg már átcsúsztunk a vicc kategóriába.
1. van aki tényleg jól érzi így magát.
2. igen van aki ezzel takarózik
3. ha neked nem ez az ideálod ne foglalkozz velük-.
Kétlem, hogy valaki +20-30 esetleg több kg zsírfelesleggel jól érezné magát, főleg hosszú távon. Rövid távon talán ez elfogadható kifogás, de ez is csak hazugság.
Nyári hőségben kétlem, hogy jól érezné magát egy kövér ember. Kétlem, hogy akkor is jól érzi magát a bőrében, mikor irigykedve nézi a vékonyabb társait.
Hazánk az egyik legelhízottabb ország a világon, ez tény sajnos. Könnyebb mindig kifogások mögé bújni, mint odafigyelni az étkezésre és a mozgásra.
A betegség miatti hízás és fogyás külön kategóriát képvisel.
Azonban nem azért kövérek a magyarok, mert mindenki pajzsmirigyproblémás lenne.
Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja. Ha nem akar sokáig élni, az is az ő döntése.
Én a saját életemmel foglalkozom, én mindent megteszek azért, hogy egészséges hosszú életem legyen.
Ugyanazért, amiért az előnytelen külsejű, lúzer pasasok verik az asztalt, hogy azért nem kellenek a nőknek, mert nincs tökéletes, izmos testük 180+ cm magassággal, vagy azért nem kellenek a nőknek, mert túl normálisak, és túl rendesek, az meg a nőknek nem kell...
Eufémizmusnak hívják a jelenséget.
Nekem nem ez a bajom. Én is hívom inkább szemüvegesnek, mint nyomoréknak. Vagy kedvesnek, mint seggnyalónak.
Bármilyen hihetetlen, érezheti magát jól egy túlsúlyos is, a baj az, hogy a többség nem érzi magát jól. És akkor jön a normál alkatúak leszólása meg a kifogáskeresés. Mindenki jön a qrva hormonjaival, de ha megkérdezem, hogy tartott-e fél éven keresztül heti 3-4 edzéssel együtt grammra belőtt fehérjedús, szénhidrátszegény étrendet megfelelő kalóriamennyiséggel, aminek nem lett semmi eredménye és úgy mondja - e ezt, akkor megy a pampogás. Meg mindent kitalálnak, hogy miért nem tudnak edzeni, hogy miért 3 szabad órájuk egy héten. Na, nekem ettől nyílik ki a bicska a zsebemben.
Semmi bajom azzal, ha valaki túlsúlyos. Tényleg. Ha elfogadta magát, van önbizalma és így érzi magát magának, nem vékonyabban, ez adja a karakterét, akkor legyen. Szeretem az ilyen embereket. De a többség minden szarral igazolja a jellemhibáját. Azt nem viselem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!