Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadhato a viselkedés kövér lányoktól?
Szerintem mindenkitől elfogadható mindenféle viselkedés, amíg másnak nem árt. Szóval ez is. Miért ne lehetne elfogadható? :D
Szimpatikusnak mondjuk nem tartom, mert ez kövérségtől függetlenül egy egyszerű kamuszöveg. A "nem akarok csalódni" embereknek szimplán nem jössz be eléggé. Ha valaki eléggé bejön az ilyen embereknek, akkor hirtelen elfelejtik ezt a szöveget.
Vagy túl jóképű vagy... és nem hiszi el, hogy tényleg tetszel neki.
Én is jártam már így, ki is derült, hogy csak kamuzott az illető, nyilván jólesett neki egy dagadtat, amiért reménykedett abban, hogy most esetleg összejöhet.
Vagy tényleg nem tetszel neki, viszont nem akar megbántani. Van egy ilyen elgondolás a kövér nők irányába, hogy hogy merészelnek még válogatni is??? Aztán inkább ez, mint a folyamatos bántás.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!