Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért takarózik sok kövér nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért takarózik sok kövér nő azzal, hogy plus size, molett, duci?

Figyelt kérdés
Nekem ez arra utal, hogy lusta lefogyni, és inkább magára aggat valami hangzatos jelzőt, hogy ezzel megpróbálja elfogadhatóvá tenni azt, hogy dagadt. Nyilván tisztában van vele, hogy az elhízás nem esztétikus, és egészségtelen, tehát nem egy normális állapot. Ha az lenne, akkor nem kéne ilyenekkel takarózni.
2020. jan. 8. 10:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
93%

Igen, egyértelműen.

2020. jan. 8. 14:06
 22/26 anonim ***** válasza:
83%
Ez azt jelenti, hogy nem mindenki ordenáré paraszt, hogy a “dagadt”, “hájpacni”, “dagadék”, “bálna”, “zsírdisznó” szavakat használja... A molett, plus size stb., normális kifejezések és mindenki tudja, hogy mit jelent. Ugyanúgy azt jelenti, hogy az illető túlsúlyos, max. esetleg vannak, akik arra az testalkatra használják, ami azért nem az “alaktalan” kategória, hanem még nőies. Szerintem a kutya nem gondol arra, hogy lusta lefogyni vagy bárkit is át akar verni vele stb... nem is értem ezt a felfogást. Szerintem, ha az ember nem utálja saját magát, egészséges lelkileg és szellemileg egyaránt, akkor nem fogja magát rendre degradáló kifejezésekkel illetni, szerintem még akkor sem ha elégedetlen önmagával. Ha pedig elégedett önmagával és jól érzi magát a bőrében, akkor egyértelmű. Ez nem arról szól, hogy mennyire egészséges vagy kényelmes a túlsúly... Szerintem elég nagy baj, hogy sokan azt gondolják, hogy egy túlsúlyos embernek depressziósnak, keserűnek, komplexusosnak, lelki betegnek, önsanyargatónak stb. kell lennie, főleg, hogy ez alapvetően tükrözi is, ahogyan egyesek bánnak velük. Valamint nem tudom, hogy miért csinálsz úgy, mint bármi jelentősége is lenne annak, hogy ki milyen kifejezést használ... Ha barna hajam van, de azt mondom, hogy szőke vagyok, akkor szőke lesz a hajam? Nem. Ugyanúgy, szerintem senki sem olyan hülye, hogy a szavakkal trükközik annak reményében, hogy akkor a valóság nem látszik.
2020. jan. 8. 15:11
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Én kimondom: kövér vagyok.

Miért? Mert 10 éve eltávolították az epehólyagomat és brutál hízásnak indultam, majd okosan megállapították, hogy hormonproblémák állnak a háttérben, de csak akkor kezdenek vele valamit, ha gyereket szeretnék.

Pár hónapja kiderült, hogy emésztést segítő enzimeket kellene szednem, amik pótolják az epét, azóta fogyok.

Azóta edzőterembe is eljárok.

Való igaz, eddig is megtehettem volna, volt is alkalom, amikor mentem, de sikerélmény híján szenvedésnek éltem meg.

Már nem szenvedés, élvezem a mozgást, jól esik, főleg az, amikor látom, érzem, hogy a ruháim egybe bővebbek.

Csak elhatározás kell!

Amúgy van rengeteg nő, akin tényleg minimális felesleg van és gyönyörűek, de a 100+ kg az nem a molett kategória!

2020. jan. 8. 17:25
 24/26 anonim ***** válasza:
86%

A plus size, molett, duci, az sima túlsúly,10- 15-20 kg feleslegről beszélünk kb ilyenkor. teljesen normàlis kifejezések arra ha valaki az àtlagos illetve az elhízott kövér

àltalad megnevezettként " dagadt" àllapot között van. Mert igen, van különbség, nem is kevés.

Aki dagadt, az el van hízva. Nem vagy tisztàban a szavak jelentésével ezek szerint, ha ezeket ennyire összemosod.

Semmivel sem màsabb amúgy ez, mint mikor a 150 kilós pasi mackósnak írja le magàt.

Egyébként pedig simàn vannak duci csajok ( nem, nem kövérek, hanem ducik) akik boldogok és jól érzik magukat, és nem céljuk folyton a súlyukon görcsölni. Ettől még nem lustàk. Se nem ígénytelenek. Sőt, tudnak csinosak is lenni.

Persze van aki 100+ kilóval aggatja magàra ezeket a jelzőket, de az egy màs kategória. Ők azok, akik àltatjàk magukat.

2020. jan. 8. 19:33
 25/26 anonim ***** válasza:
95%
A buta gyerekre se illik azt mondani, hogy ostoba. Úgy fogalmazunk, hogy "gyenge képességű". Azt se mondd kedves ismerősődről, és másról se, hogy ronda. Tapintatosabb az "előnytelen külsejű", ha már mindenképpen a kinézetét akarod taglalni.
2020. jan. 8. 20:26
 26/26 anonim ***** válasza:
14%

Inkább az a szomorú, hogy egy csomó idióta nem képes felfogni, hogy az emberek sokfélék és NEM KELL, hogy mindenki mindenkinek tetsszen.

Igen, én kövér vagyok, de NEM IS AKAROK vékony lenni. Férfiban és nőben is taszít a vékony alak. Igen, szívesen lefogynék valamennyit, mondjuk max. 90 kilóra, de nem is szeretnék ennél soványabb lenni.

Ennek ellenére pl. nagyon vigyázok a kislányom étkezésére, mozgására, mert nem akarom, hogy őt is annyit bántsák, mint engem. Mert én mindenhogy szeretem, de sajnos abban az országban élünk, ami nem képes az elfogadásra...

2022. ápr. 1. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!