Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci, rövidhajú nők! A férfiak reálisan keresztül néznek rajtatok, szinte felbuknak, akkor sem látnak meg. Hogy van erőtök az élethez? Miben bíztok?
Na most félre ne értse senki a kérdésemet,senkit nem akarok megbántani vagy leszólni,senki nem tökéletes.
Csak amit látok,ha a fiuk meglátnak egy csinos hosszúhajú lányt,egyből beindul a fantáziájuk. Elgondolkoznak,milyen jó lehetne vele a szex.
Ha meg pl. egy 100kg-os, ráadásul rövid fiusra nyírt hajú nőt látnak meg,eszükbe nem jutna a szex velük.Inkább menekülnek a közeléből.
Ezek kemény szavak sajnos,de a z élet ilyen és a külső a lényeg mindenkinek. Felszínesség sok embert jellemez.
Vajon a duci nők miben bíznak? Mi játszódik le bennük,amikor látják,hogy az 50kg-os nők minden újukra kapnak pasit, ők meg fél évszázad alatt sem találnak pasit.
100 kg nem is, de 79 voltam 165 cm-hez, és akkoriban pont rövid volt a hajam, mégis voltak érdeklődők...
Nyilván később 58 kg-osan, hosszú szőke hajjal több, de szerintem ne menjünk bele, hogy azoknak a 80%-a milyen szándékkal legyeskedett körülöttem....
Sok duci lánynak van párja.
Amúgy meg lehet diétázni, sportolni, hajat növeszteni, ha zavar.
Amúgy: "Hogy van erőtök az élethez?"
🤣
Ez elég lenézően hangzik, ami azt illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!